Julafton – och det regnar?

Julafton – och det regnar?

Julafton – och det spöregnar. Jag kan inte minnas en enda julafton då det inte legat åtminstone någon centimeter snö på backen här uppe i Norrland. Känns lite trist, men samtidigt så har jag inte direkt julkänslan varit på topp överhuvudtaget iår.

Om en halvtimme dyker släkten upp och jag är faktiskt klar i god tid i år! *kors i taket* Nu ska här börja dukas och fixas mat.

Och i samma veva har jag lyckats paja enter-tangeten på min dator. Jobbigt läge. Den behövs ju liksom ibland.

Jaja.. nu ska här läggas bitterheten åt sidan och åtminstone försöka att göra en god jul av det hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp

Vlog: Golvläggarfest!

Tjohoo! Här kommer äntligen vloggen från golvläggningen (som du ju fick se i bloggform redan för en månad sedan)! Det är tydligen inte helt lätt

85. Kvinnor och icke-binära i gamingvärlden med Lillie Klefelt

Gamern Lillie Klefelt har hållit på med e-sport sedan hon bara var 4 år gammal och blev introducerad till den världen av sin extrapappa. Snabbt fastnade hon för att spela på PC och har sedan dess hunnit med en hel del, både i den virtuella världen och …

Födelsedagsfest

”Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,