Lånad av Sandra.

Favoritkändis: Julia Roberts. Inte en överraskning för de in the know.

Manlig kändiscrush: Jag tycker George Clooney är fasligt charmig. Ryan Reynolds är jävligt het. Och Jake Gyllenhaal. Hummmannna.

Kvinnlig kändiscrush: Jennifer Lawrence. Jag vill bli bästis med henne. Hon är så jävla rolig och awkward och skiter i allt och säger knäppa saker hela tiden. Hon ÄR jag! Om jag var mitt bästa jag hela tiden.

De här 4 kändisarna skulle du bjuda på middag: Julia Roberts (pga bäst). Jennifer Lawrence (pga roligast). George Clooney (pga charmigast OCH bästis med Julia = bra vibes). Ellen DeGeneres (pga jävligt rolig OCH smart och polare med alla de andra tre).

Bästa kändistidning: Finns det någon bra kändistidning? Jag tror inte det, så jävla trist skvaller överallt. Om jag läser något läser jag PopSugar.

Bäst kändispotting: Nytorget 6.

Bästa kändisparet: Älskar Justin Timberlake och Jessica Biel. Och Beyonce och Jay-Z. Och Julia och Danny pga så normala!

Kändis med bäst instagram: Lena Dunham och Beyonce pga Queens of Fucking Everything.

Känd person du önskar du kände: Alltså JLaw och jag ska ju bli kompisar, det är ju bara en tidsfråga. Och Julia vill jag ha som mentor pga så rackarns klok.

Kändis du hört att du är lik: Mat-Tina?

Kändis du inte tror att du skulle komma överens med: Kanye West. Vilken douche alltså.

Kändaste person du pratat med: Det måste ju ändå vara Julia Roberts det med. Jag fangurlade så jävla hårt, du kan läsa om det här.

Kändis du vill byta liv med: Jag skulle banne mig vilja byta med Beyonce en dag, bara för att se hur fan hon får ihop det. Sedan vill jag byta tillbaka igen pga är inte übermenschen.

Kändis du var kär i som tonåring: Brandon Walsh, asså Jason Priestly, han såg ut att vara så jädra bra på hångla. Kolla ba!  Och Rick Astley men det pratar vi inte om.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här

Jag har blivit med tavelvägg!

Jag har äntligen blivit med tavelvägg!! Kolla så himla magisk den är! Så nöjd!! I så rackarns många år har jag önskat mig en alldeles