Lånad av Sandra.

Favoritkändis: Julia Roberts. Inte en överraskning för de in the know.

Manlig kändiscrush: Jag tycker George Clooney är fasligt charmig. Ryan Reynolds är jävligt het. Och Jake Gyllenhaal. Hummmannna.

Kvinnlig kändiscrush: Jennifer Lawrence. Jag vill bli bästis med henne. Hon är så jävla rolig och awkward och skiter i allt och säger knäppa saker hela tiden. Hon ÄR jag! Om jag var mitt bästa jag hela tiden.

De här 4 kändisarna skulle du bjuda på middag: Julia Roberts (pga bäst). Jennifer Lawrence (pga roligast). George Clooney (pga charmigast OCH bästis med Julia = bra vibes). Ellen DeGeneres (pga jävligt rolig OCH smart och polare med alla de andra tre).

Bästa kändistidning: Finns det någon bra kändistidning? Jag tror inte det, så jävla trist skvaller överallt. Om jag läser något läser jag PopSugar.

Bäst kändispotting: Nytorget 6.

Bästa kändisparet: Älskar Justin Timberlake och Jessica Biel. Och Beyonce och Jay-Z. Och Julia och Danny pga så normala!

Kändis med bäst instagram: Lena Dunham och Beyonce pga Queens of Fucking Everything.

Känd person du önskar du kände: Alltså JLaw och jag ska ju bli kompisar, det är ju bara en tidsfråga. Och Julia vill jag ha som mentor pga så rackarns klok.

Kändis du hört att du är lik: Mat-Tina?

Kändis du inte tror att du skulle komma överens med: Kanye West. Vilken douche alltså.

Kändaste person du pratat med: Det måste ju ändå vara Julia Roberts det med. Jag fangurlade så jävla hårt, du kan läsa om det här.

Kändis du vill byta liv med: Jag skulle banne mig vilja byta med Beyonce en dag, bara för att se hur fan hon får ihop det. Sedan vill jag byta tillbaka igen pga är inte übermenschen.

Kändis du var kär i som tonåring: Brandon Walsh, asså Jason Priestly, han såg ut att vara så jädra bra på hångla. Kolla ba!  Och Rick Astley men det pratar vi inte om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

87. Om klimatångest och aningslösa influencers med Emma Sundh

Du har säkert inte missat att den pågår precis i detta nu, den brinnande klimatdebatten. Hur världen inte verkar kunna komma överens, naturkatastroferna avlöser varandra och klockan tickar på. I dagens avsnitt pratar jag medEmma Sundh, en av …

Älgens Hus

En dagsutflykt till Älgens hus

Utanför Bjurholm i Västerbotten, ca 6 mil från Umeå, finns en magisk plats. Den heter Älgens Hus och är Sveriges och Europas första älgpark där

Julafton med Leia

Have yourself a merry little Christmas

GOD JUL! Jag hoppas att du haft en fin julafton med familj och vänner (eller på något annat sätt, så länge du är nöjd!), själv

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!