Kenza Loves Glitter & My Accessory Diary

Foto-2014-08-22-12-06-06 2014-08-04-14.18.05 2014-08-04-15.20.55

Förra onsdagen lanserades Glitters höstkampanj “My Accessory Diary” med Kenza som jag jobbat med den senaste månaden eller så. Hela härligheten går ut på att jag/ni/alla kan hashtagga sina outfit/accessoarbilder på Instagram med #myaccessorydiary och på så sätt få en egen fin stildagbok på Glitter.se, här hittar ni min! Sedan kan ni massa härlig inspiration av andra på sajten – kolla in, jag har varit med och skapat den!

Varje vecka väljer Glitter ut en vinnare som får en vecka i rampljuset på sajten OCH 50% i butik under vinnarveckan. Dessutom, hamnar du på topp 10 (alla likes på dina #MAD-taggade bilder sammanlagda) får du 30% i butik medan du ligger på topplistan. BRA VA!?

Nu får jag även visa er bilderna från när jag jobbade med Kenza för några veckor sedan och vi spelade in välkomsthälsningen till sajten. Jag fotade och filmade lite bakom kulisserna och det var sådär vansinnigt varmt (minns ni att det var det för inte så länge sedan?).

Jag höll på rinna bort bakom kameran och stackars Kenza stod mitt i strålkastaren i en timme eller så. Vilket proffs den tjejen är! Inte bara att stå och säga samma replik framför kameran örti gånger i stekvärmen utan bara generellt. Ödmjuk, tokhärlig men ändå väldigt självsäker och medveten och med hög integritet. Mycket bra tjej, det var riktigt kul att jobba med henne.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndag då jag stöpte ljus i Brynge

När mamma fyllde år för några veckor fick hon, i present av mig och Anna, en eftermiddag då vi tillsammans skulle åka iväg och stöpa

Mitt musikår!

Spotify släppte förra veckan den årliga genomgången av mitt musikår så jag tycker vi tar en titt! Inledde året med T-Swift känns rimligt. “Ready for

Skönhetsfavoriter i mars

Inlägget innehåller annonslänkar (läs mer i min reklampolicy) Glad tisdag mina vänner, idag tänkte jag att vi skulle kika på mina skönhetsfavoriter i mars!  Haha,