Kenza Loves Glitter & My Accessory Diary

Kenza Loves Glitter & My Accessory Diary

Foto-2014-08-22-12-06-06 2014-08-04-14.18.05 2014-08-04-15.20.55

Förra onsdagen lanserades Glitters höstkampanj ”My Accessory Diary” med Kenza som jag jobbat med den senaste månaden eller så. Hela härligheten går ut på att jag/ni/alla kan hashtagga sina outfit/accessoarbilder på Instagram med #myaccessorydiary och på så sätt få en egen fin stildagbok på Glitter.se, här hittar ni min! Sedan kan ni massa härlig inspiration av andra på sajten – kolla in, jag har varit med och skapat den!

Varje vecka väljer Glitter ut en vinnare som får en vecka i rampljuset på sajten OCH 50% i butik under vinnarveckan. Dessutom, hamnar du på topp 10 (alla likes på dina #MAD-taggade bilder sammanlagda) får du 30% i butik medan du ligger på topplistan. BRA VA!?

Nu får jag även visa er bilderna från när jag jobbade med Kenza för några veckor sedan och vi spelade in välkomsthälsningen till sajten. Jag fotade och filmade lite bakom kulisserna och det var sådär vansinnigt varmt (minns ni att det var det för inte så länge sedan?).

Jag höll på rinna bort bakom kameran och stackars Kenza stod mitt i strålkastaren i en timme eller så. Vilket proffs den tjejen är! Inte bara att stå och säga samma replik framför kameran örti gånger i stekvärmen utan bara generellt. Ödmjuk, tokhärlig men ändå väldigt självsäker och medveten och med hög integritet. Mycket bra tjej, det var riktigt kul att jobba med henne.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg i bilder

Hallå kompis! Hur mår du? Jag har precis kommit hem från ett träningspass med mamma och är tydligen en fena på det här med zumba?

vlogg: vinterfest och ångestattacker

Vi kikar tillbaka på några dagar av vinterlek och vinterfest och i den här bloggen bjuder jag på det här: Vi börjar i Friluftsbyn dit

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en

Internetdagarna

Här sitter jag hemma vid datorn med ett diadem med en Rudolf-ren hängandes över hörnet på datorskärmen. Den skvallrar om att det var julbord igår!