Klockan är inte ens tolv och jag är klar för dagen!

Klockan är inte ens tolv och jag är klar för dagen!

060608

Linnen, H&M
Cityshorts, H&M
Halsband, Glitter
Pumps, SthlmDG

Jag vet. Man kan spegla sig i mina ben. Det blir till å BUSa ikväll om jag inte ska skrämma folk på bröllopet på lördag. Nu ska jag ner på stan och försöka hitta ett alternativ bröllopsoutfit. Min ursprungliga funkar inte riktigt när jag ska fota.

6 svar

  1. Härligt att läsa att af var snälla och att lgh blev din. Förstår din tudelade känsla. Det kommer att bli jättebra. Ny lägenhet är skoj att greja med. Bjud in alla du känner, en varje kväll så du inte behöver vara ensam och tänka. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sjutton bilder från februari

Glad söndag! Eller glad och glad. Ska jag vara helt ärlig har jag varit rätt kärv i humöret hela dagen. Högst oklart varför. Kollade så

Bland bensindoft och rusande motorer

När jag var liten, typ i tonåren, hängde jag mycket på biltävlingar. Min morbror har varit aktiv i Öviks motorklubb och rallyklubb så länge jag