Klockan är inte ens tolv och jag är klar för dagen!

Klockan är inte ens tolv och jag är klar för dagen!

060608

Linnen, H&M
Cityshorts, H&M
Halsband, Glitter
Pumps, SthlmDG

Jag vet. Man kan spegla sig i mina ben. Det blir till å BUSa ikväll om jag inte ska skrämma folk på bröllopet på lördag. Nu ska jag ner på stan och försöka hitta ett alternativ bröllopsoutfit. Min ursprungliga funkar inte riktigt när jag ska fota.

6 svar

  1. Härligt att läsa att af var snälla och att lgh blev din. Förstår din tudelade känsla. Det kommer att bli jättebra. Ny lägenhet är skoj att greja med. Bjud in alla du känner, en varje kväll så du inte behöver vara ensam och tänka. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3 siffror att mäta på Instagram

I veckans avsnitt av We Are Influencers blir det personligt. Eller nä, inte egentligen MEN min gäst är en av mina bästa vänner – Sara

Nytt köksbord

Mitt nya, handgjorda köksbord!

Ända sedan jag flyttade in i huset i somras har jag drömt om det, det perfekta matbordet. Stort skulle det vara. Och rufft. Rått. Gärna

On top of the world

En snabb incheckning från Åre och fjälltoppar i dimma och skidåkning och en fantastisk Winter Workation! Jag är här tillsammans med 30 av Influencers of