Denna söndagkväll, efter att jag betat av nästan hela min to-do-lista, tog jag mig en sådan konstig uppgift som att laga mat. Det skulle bli kycklingfilé i ugnen med bulgur.
Istället för kockens vin blev det kockens saft med hjärt-is i.
Twitter är så himla bra. När man får lite problem med ingredienser som saknas så tipsar de fina människorna där om vad man kan använda istället. Den här gången fick currypasta vara stand-in för sambal oelek. Funkade nästan lika bra.
Jag kokade bulgur för första gången. Lär så länge man lever etc.
Och så åkte pippin i in ugnen. Köttermometern köpte jag idag. Typ en miljon vuxenpoäng.
Och så här blev det!
Silver ville smaka och puffade på mig som besatt när jag försökte äta. Inte helt lättmanövrerat.
Och så åt jag middag med Cameron Diaz i “Bad Teacher”. Hon var skitsnygg och ascool även om filmen var lite sådär.
Och imorrn är en ny vecka. Jag har tokont i halsen och snörvlar lite men hoppas att kroppen bara busar med mig och att det går över typ på en gång.
6 kommentarer
Cameron Diaz var verkligen snygg i den filmen, men annars var filmen inte särskilt bra :/
Njae, har väl sett bättre, men Cameron lyckades faktiskt lyfta den!
Det där receptet brukar jag också laga, riktigt mumsigt!
Jag fick det av någon här på bloggen, kan det kanske ha varit du? 🙂
TIPS allt kött som ska stekas med termometer blir bara sååå mkt bättre om man smörjer in dom i olja innan o rullar de i torra kryddor efteråt o steker dom runt om i stekpanna o sen in i ugnen….då tappar man noll köttsaft i ugnen.
Tack för tipset, låter mummigt!