La Linda tipsar – Här ser du Oscarsgalan på nätet inatt!

La Linda tipsar – Här ser du Oscarsgalan på nätet inatt!

I år firar jag och Oscar 10 år. Runt löning varje februari (och några år i mars) spenderar vi en spännande natt ihop, fylld av glamour, stjärnglans och red bull.

De senaste åren har dock vårt förhållande blivit lite ansträngt. Detta av den himla dumma anledningen att galan för några år sedan flyttade till Kanal 9, en kanal som inte finns i mitt väldigt begränsande tv-utbud (som numera är icke existerande då min digitalbox verkar ha lagt av).

Enter höghastighetsinternet. Det har krävt lite mer jobb, men jag har faktiskt lyckats hitta galan online någonstans varje år. I år har jag till och med ungefär 12-13 timmars framförhållning på mitt researchande och tänkte därför dela med mig av några länkar som kan tänkas fungera inatt.

Så trotsa John Blund (och chefens bistra uppsyn när du kommer halvdöd till jobbet i morgon) och joina mitt Oscar Online Viewing Party. Hissa och dissa klänningar, vinnare, förlorare, tal, programledare och allt annat som hör Oscarsgalan till. För oss som uppskattar charmen med att se Oscarsgalan LIVE!

Länkarna är testade så gott det går, men det finns ingen garanti för att de kommer att fungera inatt, så har du fler förslag, lämna dem gärna i kommentarerna.

Jag har lagt in ABC's livefeed här på La Linda och kommer att chatta där under natten om det är någon som vill hänga! Joina mitt lilla event på Facebook, vi ses inatt!

Röda mattan

Galan – Börjar 02.00

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Överexalterad och livrädd

Någon frågade mig nyligen, ”hur känns det med allt nu” och jag svarade spontant ”jag är överexalterad och helt och totalt livrädd. Och precis så

Tillskott i familjen!

Jag har inte haft en kattunge sedan 2008 när Silver kom till mig (ääälskar att jag har bloggen för att kunna länka till sånt här!!).

Skogens guld

Nu börjar min favoritsäsong – hösten. Luften är krisp och hög, träden sprakar av färger och skogspromenaderna är en fröjd utan myggen. I söndags gav