Lappsjuka och dammråttor

Lappsjuka och dammråttor

Ikväll blir det en tripp ut på landet för att hälsa på pappa och flugorna. Min 16-åriga halvsyster är här och hälsar på från Gällivare, men jag tror faktiskt att hon håller på få värre lappsjuka där ute i skogen än hemma i Lappland. Så jag ska agera hovnarr så att de har något att roa sig med (åt). Jo, och så var det ju ett starkt önskemål att jag skulle ta med mig laptopen. Och det mobila bredbandet. Jag känner mig väldigt speciell och önskvärd. 😉

Men först ska lägenheten piffas till.

Jag fattar inte, här får jag städa varannan dag för att det inte ska se ut som en soptipp! I gamla lägenheten räckte det iaf med en gång i veckan. Men jag antar att det har en rätt simpel förklaring. Samma antal katter, samma antal dammråttor, mindre yta. Likamed större råtthål på snabbare tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Men hallå vad hände med Maj?

Jag minns inte riktigt vad som hände med maj. Vet du? Jag är ganska säker att hon hängde runt här ett tag. Var ganska kall

Julafton 2019

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni! Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen). Min julafton i år

Två nya kycklingar i hönshuset!

Nu tycker jag att det är dags för lite gladare toner här på bloggen! Det var väldigt mycket död där förra veckan så därför är

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!