photoshoot_01

En bild från förra helgens photoshoot med Johanna

Vilken vecka det har varit! Jag tittar tillbaka och inser att jag i stort sett inte bloggat alls. Så kan det gå. Men ni förstår. Det är mycket på festivalen nu. Om fyra dagar släpps årets program så just nu sitter jag på galet mycket hemlisar. Så många bra filmer och regissörer och andra härligheter som dyker upp. Men ni får snällt vänta tills på tisdag för att få the goods. Klockan 12 släpps programmet och biljetterna. Häng på låset!

Så det har jag gjort i veckan. Lagt upp programmet och redigerat bilder. Lagt upp Facebook-kampanjer och väkomnat vårt sköna bloggteam. I övrigt har jag kört spinning i arla morgontimman och spelat candy crush den lilla tid jag varit ledig. Och så har jag sovit lite. Vansinnigt spännande liv.

För att få upp spänningsnivån så hoppade jag över ett antal AW jag var inbjuden på ikväll och tittar istället på Idol i kväll. Jag, katten, rödvinet och tacosen. Can you handle it? Jag är kär i Erik Rapp pga så vansinnigt bra. Jag vill ligga skiten ur Jens pga sjukt het, gifta mig med Gabriel och så tycker jag att Miriam är stencool. Jag fattar inte grejen med varken Elin eller Matilda och vill verkligen gilla Sandra och Sara men någonstans funkar det bara inte. Och Lernström vill jag mest nypa i kinden pga söt.

Grannen har fest. Jag är så här nära att bli den där grannen som ringer störningsjouren. Den har jag alltså blivit. Tack för mig.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det

Vinter 2.0

Hej helgen! Jag sitter på tåget till Stockholm där jag ska hänga ett gäng dagar och jobba, spa:a och prata på en konferens. Solen skiner

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest