Linda vs. Målarfärgen

Linda vs. Målarfärgen

När jag åkte mellan det nya och den gamla lägenheten idag, som den nomad jag är, såg jag en kille som kom cyklandes med en parabolantenn, modell flygande tefat, på ryggen. Vad gör man inte för att slippa hemkörningsavgiften?

Idag har vi lyft ut badkaret ned till källaren, badrummet blev helt plötsligt dubbelt så stort! Ska bli så skönt att ha dusch, badkar är överskattade. Jag har väl badat kanske totalt 4 gånger på de 3,5 jag har haft badkar i min lägenhet. Badkar är äckliga, och fler gånger än jag vill räkna har jag hållit på att ramla och slå ihjäl mig i badkaret när jag står upp och duschar. Dusch-badkar, 1-0.

Igår skrapade, putsade och målade jag elementet i badrummet i den nya lägenheten. Målarfärg hamnar överallt. På kläder, på väggen och på händerna, även de delar som inte vart i närheten av färg, pensel ELLER element. Och igår hade jag inga härliga rengöringskemikalier med mig heller. Hav överseende, min karriär som målare är rätt nystartad. Så då blev det målarfärg på handfat, blandare och handduk med. Målarfärg-Linda, 1-0. Så idag har jag skrubbat bort all målarfärg från väggar, och andra diverse ställen som ska vara färg-fria, med terpentin. HA! Målarfärg-Linda, 1-1. Nu är det meningen att jag ska ge mig på köksluckorna.. vi får se hur det blir med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Planeringsdag för 2020. Och ett norrsken.

Idag har jag haft besök på hemmakontoret! Jackie, min virtuella assistent, som nu har flyttat från Stockholm till Umeå (hurra!) kom hit imorse och sedan

Saradagen

I onsdags firade vi Sara-dagen här på landet! Både jag och mamma heter Sara i andranamn och eftersom ingen av vi barn fyller år på