Lindisen + Acne jeans = enorma lovehandles

Lindisen + Acne jeans = enorma lovehandles

Ok, it's official. Jag kommer aldrig någonsin att komma i ett par ”hippa” jeans.

Jag stod i provrummet på JC idag och försökte kränga på mig ett par Acne i en större storlek än vad jag vågar avslöja här, och jag fick knappt upp dem över låren, ännu mindre igen dem i magen! Ett par satt till och med tajt över vaderna! What?! Jag menar, visst, jag har tidigare klagat på att jag har fotbollsvader och inte kan få på mig ett par vettiga stövlar som inte är gjorde av strechmaterial (att stoppa ner byxorna i dem kommer inte på fråga!), men det här tar väl ändå priset!

That's it. Inga fler provrumstimmar då jag kämpar mig svettig för att få på mig ett par ”coola” jeans. Jag håller mig till Lindex. I love Lindex. Det är jag och Emma, polers fåräver. Stretch är min vän. Designerjeans är min fiende. Och aldrig någonsin stuprör. Jag bryr mig inte vad Ebba eller Sofie säger, jag älskar bootcut. Sådär, så har jag sagt det. The secret is out.

Men look at the bright side, jag sparar en massa tusenlappar som jag kan lägga på skor istället! 🙂

7 svar

  1. Det är det som är det sjuka. Jag ser inte dig som direkt ”tjock” men modet är ju fan helt sjukt.

    Jag prövade också jeans i förrgår. Ett par stuprör på H&M. Jag såg heller inte klok ut. De var så jäkla låga att hela magen hängde ut. Jag fattar inte hur ens kropp ska se ut för att de jeansen skulle sitta snyggt på en?! Usch. Fram för kroppsvänliga jeans!

  2. acne är svintajta i midjan på mig också… lovehandels! har också utrustats med underbara fotbollsvader vilket innebär att stövlar inte är att tänka på precis som du skrev…

  3. Jag kan inte annat än att hålla med dig. Jeans i stövlar, ha! Har tur om jag ens kan hitta stövlar som mina vader får plats i. Strunta i vad Ebba säger och kör vidare på bootcut – det tänker iaf jag göra 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut

Gravidfotografering med syrran

Idag fyller min älskade lilla systerson Vilmer 3 veckor och det tycker jag vi firar genom att titta på några bilder jag tog på syrran

Vlogg: Nu flyttar jag!

Min sista vecka i Stockholm innan flytten gick till Övik bestod av packning, packning och mer packning. Samt en härlig fotoutflykt och avskedsfest med bästa

Sommarbucketlist

Sommaren peakar tydligen just nu (ska 18 grader vara peaken, really?!) och jag känner att det är hög tid att knåpa ihop en bucketlist över