Live long, be happy and follow your own path – Tao

Finaste Maria och Olof är i New York för tillfället för att fira Marias 30-årsdag (som vi också firade med vattenkrig för drygt två veckor sedan) och igår var det dags för min födelsedagspresent till henne, middag på fabulösa Tao. Jag var där första gången 2006 och det var minst lika fantastiskt igår som då. Jag som inte ens äter fisk vågade mig på att beställa in tonfisk till huvudrätt och det ångrade jag inte en sekund av, den var helt fantastisk! Cosmon var dock inte riktigt lika bra som förra gången, så den jakten fortsätter.

Efter Tao hoppade vi i en taxi ned till Flatiron där vi drack appletinis på 230 Fifths rooftop med en helt fantastisk utsikt över Empire State Building. Nästa stop var Chelsea där vi hamnade på någon obskyr gaybar där det sjöngs showtunes för full hals. Och under hela resan hade vi med oss en doggybag från Tao som blev kvällens mest uppskattade interna skämt. Den var menad för en fin person som inte kunde vara med oss igår men som fick vara med i form av en påse mat istället. Man tager vad man haver liksom.

Maria och Olof var glada på Tao.

Dumplings och spring rolls från himlen!

Finfint vin hade de också på Tao.

Och en jättestor Buddhastaty.

På 230 Fifths rooftop drack vi appletinis, bellinis och hängde med Jons mat.

Utsikten var det inget fel på.

Maria var överexalterad över dragqueens och gamla Streisanddängor.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

ICON Fest & Ping Helsinki!

Arrangemang som riktar sig mot influencers som yrkespersoner och kreatörer är inget som direkt brukar dugga tätt. När jag först anordnade BBCON 2016 så var