Matthew Williamson för Lindex

Matthew Williamson för Lindex Matthew Williamson för Lindex

I morse var jag förbi Lindex flaggskeppsbutik på Sergelgatan som hade öppnat tidigare inför släppet av Matthew Williamson's kollektion. Det var ingen direkt rusning och det fanns gott om plagg kvar när jag gled in strax efter nio. Mycket färgglatt och fint, precis som jag hade hoppats! När jag började bläddra bland plaggen insåg jag dock till min besvikelse att många av plaggen bara gick upp till storlek 42 och åter igen börjar ilskan rusa. Hur tänker man? Kappan ovan var dessutom one size. One size?! Vem GÖR ens one size längre?! Det är galet på så många nivåer.

Jag provade ett par blusar och en kavaj och till min förvåning så var det faktiskt inte tuttarna som var problemet den här gången utan armarna. Jag har för långa armar. Orangutangarmar. Och för breda axlar. . Plaggen är alltså gjorda för korta, tunna människor med stora bröst. För det behövdes ju mer sådana kläder.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. bedrövligt med storlekarna och modellerna. Helt bedrövligt. Lindex har ju annars varit en butik där även vi som inte drar storlek 26/38 kunnat köpa snygga, moderna och prisvärda kläder. Synd att de avviker från de när de tar in en utomstående designer för denna kollektion och avviker från mycket av det som för mig är grunden.

  2. Jag kan ju säga att kläderna är inte gjorda för korta smala människor! Jag kan aldrig handla på Lindex, alla kläderna är på tok för långa och ofta även för stora på bredden. Så är det i de flesta butiker som är för äldre personer än tonåringar/ungdomar och det börjar ju kännas lagom kul att gå klädd som en tonåring resten av livet. Mångfalden behövs åt alla håll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tomater, Skuleskogen och snö

För ungefär ett halvår sedan skaffade jag appen Avanza och började utforska det här med att investera/spara i aktier och fonder. Detta har jag helt

Mittåkläppen

Topptur till Mittåkläppen

Numera kan jag titulera mig bergsbestigare. Kläppklättrare. Fjällskuttare? Jag har i vilket fall som helst bestigit en form av kulle som är 1212 möh. Och

Tälta vid Anderssjön

En tältnatt vid Anderssjön

För 10 år sedan skulle en tältnatt varit helt otänkbart för mig. Jag samlade på högklackade skor och spenderade större delen av min tid på