Med ny kamera

Min nya, fina kamera (som jag beställde i förrgår kväll när jag var uttråkad) kom hem till mig idag. Jag har precis bara laddat batteriet och börjat terrorisera Silver med den. So far så älskar jag den. Kortkort skärpedjup och helt fantastisk ljusupptagning.

Det är en Canon 550D och objektivet jag köpte efter tips från Sandra, är ett Canon EF 50MM 1.8 II, ett porträttobjektiv som verkar vara precis det jag letat efter.

Precis som med G11:an som jag köpte förra året, beställde jag denna från Inet, sjukt snabba och bra priser. Den här gången slängde de med en fotoskrivare också på köpet, såna överraskningar gillas ju alltid! Dock blev jag lite chockad när jag skulle hämta ut paketen på posten, istället för ett litet paket med en kamera fick jag ett stort skrivarshabrak med. Vardagsspänning. Tur man har bil.

Gissa vem som ska tortera twittrarna med den här på Tweetupsthlm på fredag?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag.

Jonna & Johan

Hela huset fullt med vänner

Förra helgen hade jag hela huset i Kvaved fullt med vänner. Det var första gången som jag bjöd in vänner till kvällskalas sedan jag flyttade

Klänningsfeeling!

I tisdags fick jag feeling för klänning! Det var ett tag sedan jag fick det nu – och ännu längre sedan jag bjöd på någon