Med ny kamera

Min nya, fina kamera (som jag beställde i förrgår kväll när jag var uttråkad) kom hem till mig idag. Jag har precis bara laddat batteriet och börjat terrorisera Silver med den. So far så älskar jag den. Kortkort skärpedjup och helt fantastisk ljusupptagning.

Det är en Canon 550D och objektivet jag köpte efter tips från Sandra, är ett Canon EF 50MM 1.8 II, ett porträttobjektiv som verkar vara precis det jag letat efter.

Precis som med G11:an som jag köpte förra året, beställde jag denna från Inet, sjukt snabba och bra priser. Den här gången slängde de med en fotoskrivare också på köpet, såna överraskningar gillas ju alltid! Dock blev jag lite chockad när jag skulle hämta ut paketen på posten, istället för ett litet paket med en kamera fick jag ett stort skrivarshabrak med. Vardagsspänning. Tur man har bil.

Gissa vem som ska tortera twittrarna med den här på Tweetupsthlm på fredag?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Nu flyttar jag!

Min sista vecka i Stockholm innan flytten gick till Övik bestod av packning, packning och mer packning. Samt en härlig fotoutflykt och avskedsfest med bästa

La Lindas guide till Höga Kusten

Min guide till Höga Kusten!

Höga Kusten. Denna magiska plats som jag får kalla hemma. Med underbar natur, spännande sevärdheter och galet bra loppisar så finns det alltid något nytt