Min helg i bilder

Photo-2014-05-09-11-46-22

I fredags var bloggveteranen Angelica på besök på La Linda PR/Comme-Ci. Hon kikade på kollektionen och så pratade vi om annonsering och bloggande. Mycket bra möte!

Photo-2014-05-09-13-14-52

Eftermiddagen spenderade jag med sushi och bildredigerande. Mitt bland en massa härliga produkter. Bra jobb man har alltså!

Photo-2014-05-09-19-36-26

Sedan kom kvällen och de nyfunna vännerna Sanna och Siri och jag fann oss först på middag och sedan på #UberAW. Det blev en kortis för mig då jag inte alls var på kalashumör. Även om sällskapet var kalas.

Untitled-1

På lördagen så fick jag på något mirakulöst sätt med mig Sanna ut till IKEA, sedan Rusta och sedan brädgården! Allt för att inhandla material till min nya platsbyggda bokhylla (ni vet tokprojektet jag kom på förra veckan när jag var “ledig”). Vilken fantastisk trouper hon var! När vi kom hem däckade vi i soffan framför Eurovisionen. Rätt låt vann!

10354540_1447063735536138_1552749703_n

I söndags kom Viktor för att hjälpa mig att bygga nämnda bokhylla. Det var ett jädra mätande och räknande som inte förenklades av att mitt tak tydligen är snett (!!??). Så då var frågan “vill du ha en bokhylla som ÄR rak eller som SER rak ut?” Vad svarar man ens på den?

Anyways. Nu är alla hål borrade, nu ska bara både väggen och hyllorna målas och nästa vecka ska de sättas på plats. Vad är det med våren och alla renoveringsprojekt man får för sig?

Det här inlägget är en del av #blogg100
Dag 59/100 – Inlägg 86/100

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

  1. Vilken härlig helg det verkar varit!

    Tack för din kommentar, mina ringar är gamla men vet att H&M har väldigt bra alternativ just nu om man inte vill investera i äkta vara! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner “dagboksblogga” varje dag och då är detta

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var

Kickoff

Regntäcket ligger grått över Stockholm och idag  och imorgon ska vi ha kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Jag är galet pepp och

Omplanteringssöndag.

För någon helg sedan, när det var vår en liten stund, passade jag och mamma på att plantera om alla blommor som kämpat sig igenom