Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur det igen. För första gången på många år har jag nästan helt lyckats koppla bort jobb och bara njuta av stunden, även om det så klart blev mycket annat med flytt och ett rätt aktivt privatliv som tog plats.

Det blev inga långa resor, bara några dagsutflykter till platser runt omkring. Det känns å ena sidan helt okej och jätteskönt att bara ha varit hemma men nästa år vill jag nog åtminstone iväg på ett äventyr, gärna precis i början av semestern. För att liksom manifestera att NU, nu är det sommar.

Men jag tänker att, innan vi tar oss an augusti med öppna armar, ska vi kika lite på hur min juli-hemester såg ut?

Foto 2019-07-04 11 26 06

Foto 2019-07-04 11 30 15

Foto 2019-07-06 14 06 38

Jag spenderade mycket tid här, vid sjön och i skogen. Det har varit tumult i själen och hjärtat i många månader nu och den här platsen har gett mig ro. Detta kommer jag sakna som attan med Kvaved. Mina stigar, min sjö. Min Leia tar jag dock med mig och upptäcker nya stigar.

Foto 2019-07-04 13 57 17

Lite då och då fick jag besök på gräsmattan i Kvaved och de dagarna var alltid lite bättre än alla andra.

Foto 2019-07-07 15 32 33

Foto 2019-07-07 14 41 36

Foto 2019-07-07 14 41 44

Jag och mamma åkte på en och annan (och femte) loppisrunda och ibland snubblade vi över en hembygdsgård där det bjöds nybryggt kaffe och smörgås. Älskart'.

Foto 2019-07-12 13 47 11

Foto 2019-07-22 20 03 55 (1)

Foto 2019-07-08 17 31 29

Och i Kvaved åt jag frukost i skuggan och hängde kläder i solen och åt solvarma jordgubbar direkt från landet.

Foto 2019-07-24 15 58 26

Foto 2019-07-24 15 58 54

En torsdag kom Sveriges Radio Västernorrland på besök på gräsmattan och vi pratade i direktsändning om min flytt hem, att jobba som influencer och mitt nya hus.

Jag blev lite impad (och lite besviken) över att den enda teknik som behövdes för att få ut oss i etern var en telefon, en app och någon slags kombinerad hörlurs/sändningspuff. Den stora parabolen fick inte vara med alls.

Vissa dagar med fina personer vid min sida var värda att skryta lite extra om.

Och helt plötsligt var det dags för min sista solnedgång innan jag skulle flytta och augusti tog över.

8 svar

 1. Denna sommaren sa *poff*. Hant inte ens uttala Juli innan den månaden var slut. Fast jag tror att vi får lite sommar till. Efter mitten av augusti så tror jag att det vänder.
  Tänk så mycket äventyr du är med om resten av året. Hemester är bra för själen.

   1. Jag vill äta glass på stranden utan att frysa till is, iallafall tre gånger till, haha.

    Idag köpte jag din bok, digitalt. Har läst hälften änsålänge :-). Du fångade mig som läsare direkt!

   2. Nu har jag läst klart din bok. Jag sträckläser ingen bok, någonsin, aldrig hänt, det hände idag. Mycket lärorik. Tack för en superbra bok och en mycket bra hjälp på vägen. Många tips och råd. Som jag kommer att läsa igen. Eller så läser jag om hela boken igen. För den var så bra!

 2. Hemestrar jämt. Med 5500 kvm tomt och egenodlingar hinner man knappt ta sig ut till havet med Sveriges längsta sandstrand, 12 km Mellbystrand.
  Det gör inte så mycket . Jag och frugan är ändå såna badkrukor.
  Kul att se hur du har ”gjort din sommar” Linda!
  Ha en skön sensommar och höst nu! ❤️
  //Carl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ettårskalas!

I torsdags fyllde Influencers of Sweden ett år och det firade vi i fredags med kalas på kontoret! Det blev något slags superspontant ettårskalas och

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

Gaga och en sväng till Stockholm

Du kanske minns för sisådär två veckor sedan, då hela Sverige ”njöt” av värmeböljan som hade slagit till överallt i hela landet förutom i Västernorrland

Onsdagsstatus.

Det är mörkaste november och den första snön kom idag. Luna var överlycklig och sprang runt i cirklar. Jag har ganska nyligen avslutat min nionde