Mina älskade diskhandskar

Mina älskade diskhandskar

Jag använder diskhandskar. Det är en sån där sak som ger mig några extra vuxenpoäng och kanske tom en stjärna i kanten. Jag älskar mina diskhandskar och avskyr intensivt att diska utan dem. Måste man diska så kan man ju få göra det utan att få en massa äckliga matrester på händerna och under naglarna. *urk* För att inte tala om hur skrynkliga fingrarna blir. *dubbelurk* Detta var en av sakerna som gjorde att jag och C insåg att vi var som gjorda för varanda. När jag kom hem till honom och han stod och diskade, iförd fulgula diskhandskar, så insåg jag att jag hade hittat hem. Love at first sight.

När jag skulle ställa mig och diska för en halvtimme sedan så tog jag som vanligt på mig mina vackra blå diskhandskar. De var pissblöta innuti och med fasa insåg jag att mina diskhandskar var döda. Det hade gått hål på dem. Så jag fick diska utan handskar. Ni kanske inte inser hur traumatisk denna upplevelse är, så ni får helt enkelt tro mig. HU!

Så imorrn blir det inköp av diskhandskar. Prio ett.

Nu ska jag ta mig ett glas rött. Jag är inte lika duktig som Mamselamsen. Eller.. jag drack inget i lördags så jag har egentligen ett glas innestående! Sedan ska jag äta C's mumsiga ädelostpasta. Och se CSI. Och försöka få bort äckelkänslan av skrynkliga fingrar. Vin på en måndag, är det vuxenpoäng eller fjortispoäng? Gott är det iaf.

4 svar

  1. Hej Linda de gula eller blå är inget att ha. För mig upptäckte jag vita vinyl handskar tunna och utan flossad insida jättelätta dra på och av. Dessa fanns i början av 2003 men försvann. Vet du om de finns? Det fanns även en handske med droppkrage som försvann.
    T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Födelsedagsfest

”Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,

Midsommar på Ulvön

Hej och välkommen till årets midsommarinlägg! Midsommarhelgen spenderades enligt tradition (tre år i rad är ändå tradition va?) på Ulvön. Dock hängde vi i år