Mina älskade diskhandskar

Mina älskade diskhandskar

Jag använder diskhandskar. Det är en sån där sak som ger mig några extra vuxenpoäng och kanske tom en stjärna i kanten. Jag älskar mina diskhandskar och avskyr intensivt att diska utan dem. Måste man diska så kan man ju få göra det utan att få en massa äckliga matrester på händerna och under naglarna. *urk* För att inte tala om hur skrynkliga fingrarna blir. *dubbelurk* Detta var en av sakerna som gjorde att jag och C insåg att vi var som gjorda för varanda. När jag kom hem till honom och han stod och diskade, iförd fulgula diskhandskar, så insåg jag att jag hade hittat hem. Love at first sight.

När jag skulle ställa mig och diska för en halvtimme sedan så tog jag som vanligt på mig mina vackra blå diskhandskar. De var pissblöta innuti och med fasa insåg jag att mina diskhandskar var döda. Det hade gått hål på dem. Så jag fick diska utan handskar. Ni kanske inte inser hur traumatisk denna upplevelse är, så ni får helt enkelt tro mig. HU!

Så imorrn blir det inköp av diskhandskar. Prio ett.

Nu ska jag ta mig ett glas rött. Jag är inte lika duktig som Mamselamsen. Eller.. jag drack inget i lördags så jag har egentligen ett glas innestående! Sedan ska jag äta C's mumsiga ädelostpasta. Och se CSI. Och försöka få bort äckelkänslan av skrynkliga fingrar. Vin på en måndag, är det vuxenpoäng eller fjortispoäng? Gott är det iaf.

4 svar

  1. Hej Linda de gula eller blå är inget att ha. För mig upptäckte jag vita vinyl handskar tunna och utan flossad insida jättelätta dra på och av. Dessa fanns i början av 2003 men försvann. Vet du om de finns? Det fanns även en handske med droppkrage som försvann.
    T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till

Sex ställen jag syns och hörs just nu

I och med släppet av ”Yrke: Influencer” så har jag ju blivit intervjuad lite här och där om boken!Nyhetsmorgon har ni ju redan sett och

Influencers of Sweden ETT ÅR!!

Och vilket är det har varit alltså. Vi kikar tillbaka lite på det tycker jag. Tack till Mimmi som hjälpte till att klippa ihop detta!

Vitsippans dag

Vitsippans dag

För sisådär två veckor sedan var jag och familjen till Brynge Kulturområde i Sidensjö. Där skulle man nämligen fira Vitsippans Dag med en massa lokala

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!