Modekartan, Camilla och goprat

Modekartan, Camilla och goprat

Efter att ha jobbat på modecentret hela eftermiddagen igår åkte jag direkt in till söder för att möta upp MiaBAUER där Modekartan.se höll sin releasefest tillsammans med Kotyr.se. När vi kom innanför dörren mottog vi varsin ”goodiebag” i form av en stor, vacker ask som det låg små godsaker i. Dock vet jag inte hur de tänkt när de planerade gåvorna, asken var ju helt omöjlig att bära med sig, och eftersom vi skulle vidare så plockade vi ur innehållet och lämnade kvar asken. Synd, för den hade varit fin hemma på kammaren.

Efter att ha minglat lite med bl.a. Johanna, Delinda och Kajsa så drog vi vidare till Camilla Norrbacks visning på PUB03. Vi blev slussade bort längs catwalken till våra platser bredvid Johanna, och sedan avnjöt vi visningen av riktigt fina, och framförallt bärbara, kläder. Jag skulle dock inte förespråka att dra nylonstrumpor över pumps. Det såg aningen halt ut.

Efter en snabb vända till Cafét där ”Rookies möter Rookies” ägde rum, musiken var långt över samtalsnivå och ett vinglas kostade 89 kronor (!!!!) avslutade jag och Mia kvällen på TGI Friday's med en burgare, en Pepsi Max och härligt goprat istället. Ibland är det rätt skönt att inse sina begränsningar.

090212-01

Jag och Mia med lite bubbel.

090212-03

Kajsa och Delinda i djup (?) diskussion.

090212-02

Delinda och Johanna skålade.

090212-05

Jag blev kär i Camilla Norrbacks ugglor.

090212-04

Johanna och Mia efter visningen.

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur viktigt är det att nischa sig?

Foto: Elin Graf Det här med att nischa sig är ett evigt ämne när det gäller sociala medier och bloggar. Måste man nischa sig och

Nytt köksbord

Mitt nya, handgjorda köksbord!

Ända sedan jag flyttade in i huset i somras har jag drömt om det, det perfekta matbordet. Stort skulle det vara. Och rufft. Rått. Gärna