Mysteriet med parfymflaskan

Mysteriet med parfymflaskan

I somras funderade jag på varför penseln i nagellacksflaskan inte är lika lång som flaskan och nu har jag tagit mig an nästa mysterium; parfymflaskorna.

Min J'Adore by Dior är snart inne på sina sista sprut, och trots att det är ca 5 mm kvar i botten av flaskan så kommer jag inte åt dem, eftersom den lilla ”slangen” som går ner i flaskan inte når ända till botten. What's up with that?? Där har jag ju säkert en 50-lapp i parfym som jag inte kan utnyttja på grund av mindervärdiga slangar! Nu får faktiskt Monsieur Dior lägga pannan i veck och komma på en lösning till detta världsliga problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första veckan hemma

Nu har jag spenderat min första vecka i min nygamla hemstad Övik och jag tänkte visa lite hur den har sett ut! Det är ju

Att ta semester som egenföretagare

I år hade jag sagt till mig själv, det här är året du tar semester på riktigt. Sätter autosvar på mailen och checkar ut –

Kändislistan

Lånad av Sandra. Favoritkändis: Julia Roberts. Inte en överraskning för de in the know. Manlig kändiscrush: Jag tycker George Clooney är fasligt charmig. Ryan Reynolds är jävligt