Mysteriet med parfymflaskan

Mysteriet med parfymflaskan

I somras funderade jag på varför penseln i nagellacksflaskan inte är lika lång som flaskan och nu har jag tagit mig an nästa mysterium; parfymflaskorna.

Min J'Adore by Dior är snart inne på sina sista sprut, och trots att det är ca 5 mm kvar i botten av flaskan så kommer jag inte åt dem, eftersom den lilla ”slangen” som går ner i flaskan inte når ända till botten. What's up with that?? Där har jag ju säkert en 50-lapp i parfym som jag inte kan utnyttja på grund av mindervärdiga slangar! Nu får faktiskt Monsieur Dior lägga pannan i veck och komma på en lösning till detta världsliga problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi

Örnen har landat!

Hallå kompisar, jag har flyttat! Detta är första blogginlägget jag gör, officiellt som boende i Örnsköldsviks kommun på nästan 17 år! Jag flyttade från Övik

Vlog: Hemmafix & bokskrivande

Här kommer äntligen en ny vlogg från en helt vanlig lördag när jag gick i skogen med Leia, städade och skrev färdigt min bok. Precis

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en