Ahh.. detta förklarar saken.

Idag har faktiskt varit en sådan dag då allt känns hopplöst. Mitt mål att gå ner ca 9 kilo innan New York-resan känns fruktansvärt ouppnåeligt och mina rutiner suger. Kom hem från jobbet idag halv ett och har sedan dess mest bara suttit framför tv:n och plöjt avsnitt av ”OC” och ”Desperate Housewives”. Självklart så somnade jag ju också mitt i hela baletten och vaknade aphungrig framför ”Project Runway”. HUR kunde Austin åka ut och Wendy VINNA? Hon är en sådan häxa! Jag gillar Kara Saun, hon fokuserar iaf på sitt eget arbete istället för att hänga upp sig på alla andra och vara skadeglad (WENDY!).

Jag kan inte påstå att jag känner mig peppad inför morgondagens jazzdans-kurspremiär. Det kommer vara vig-som-ett-kylskåp flodhästen Lindis och en massa preppy 18-åringar. Om det är så då går jag hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att bygga ett trädäck

I flera somrar nu (eller de fyra som jag bott här) har jag längtat efter att ha ett trädäck i trädgården. På verandan har jag

Midsommarpepp!

Glad midsommar! När du läser detta har jag redan checkat ut för helgen och åkt ner till Skuleskogen för att fira midsommar i Friluftsbyn tillsammans