Ahh.. detta förklarar saken.

Idag har faktiskt varit en sådan dag då allt känns hopplöst. Mitt mål att gå ner ca 9 kilo innan New York-resan känns fruktansvärt ouppnåeligt och mina rutiner suger. Kom hem från jobbet idag halv ett och har sedan dess mest bara suttit framför tv:n och plöjt avsnitt av ”OC” och ”Desperate Housewives”. Självklart så somnade jag ju också mitt i hela baletten och vaknade aphungrig framför ”Project Runway”. HUR kunde Austin åka ut och Wendy VINNA? Hon är en sådan häxa! Jag gillar Kara Saun, hon fokuserar iaf på sitt eget arbete istället för att hänga upp sig på alla andra och vara skadeglad (WENDY!).

Jag kan inte påstå att jag känner mig peppad inför morgondagens jazzdans-kurspremiär. Det kommer vara vig-som-ett-kylskåp flodhästen Lindis och en massa preppy 18-åringar. Om det är så då går jag hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

I sommar vill jag drömma

Och herregud vilken ångest jag har haft. Sedan midsommar ungefär har jag varit en fot inne, en fot utanför. Petat i allt möjligt men inte fått

Status på gården en torsdag i juli

Igår fick jag finbesök på verandan! Amanda och hennes familj kom förbi på vägen hem från Åre och tog en liten sväng via kusten och

Min påsk i bilder

Hallå i stugan! Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit

Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en