Nämen om man skulle ut och jogga lite då?

Nu fattar jag. Det är DÄRFÖR jag gör det här. #joggtweet#MyVictoryFace i solen! Tunga ben men jag kom runt! #joggtweet #träning

Nu är den här på riktigt – utesäsongen. Ni förstår, jag är ingen löpare, jag är joggare, som bäst. En joggare som promenerar ibland för att inte dö av vad det nu är man dör av när det blir skitjobbigt att springa. Jag har inga underställ eller icebugs eller vad de heter och jag springer inte när det skitkallt ute. I vinter har jag således tränat på SATS och inte sprungit mycket alls eftersom det är dödens tråkigt att springa på löpband.

Men nu är värmen här och de senaste veckorna har jag inte varit på gymmet ett enda gång på grund av tokmycket jobb och brist på ork att släpa med träningsväskan på alla möten. Så ja, en aningens lite lathet har spelat in med. När man bara kan dra på sig skorna och kuta runt knuten blir det så mycket lättare att få in träningen.

Förra sommaren hade jag ju ett sånt där löpprogram (eller alltså, ett sånt där man ska lära sig springa, alt lunka, längre än 200 m i sträck) som jag följde men i sommar tror jag helt enkelt att jag kör på känsla. Orkar inte med en sak till att mäta och få prestationsångest över.

Men igår var det tungt. Benen ville inte, flåset ville inte och solen gassade så jag trodde att jag skulle smälta bort. Inte för att klaga eller så, men jogga gör jag helst i skugga och lagom bris.

Så. Det var bara det. Nu joggar vi lite igen. Pga mysigt med skog och pippifåglar och flow när man får till det.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Aldrig nöjd eller aldrig nöja sig

Förra veckan var jag med i PT-Fias podd “Ofiltrerat”. Fia (Sofia Ståhl) är även med i MIN podd “We Are Influencers” den här veckan men

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi

Nordic Face Awards

För sisådär dryga två veckor sedan var jag på kalas. Det var NYX som höll det alldeles lysande kalaset Nordic Face Awards där Nordens bästa

VLOG: Jag gjorde det igen! #fail

Förra veckan var jag i Göteborg och rände på Mediedagarna och Bokmässan och red på en häst. Så här såg det ut! Prenumerera på min