Nike Plus Size

www.graciefrancesca.com

En liten fågel viskade i mitt öra att Nike har släppt en plus size-kollektion. OCH lanserar den med hjälp av plus size-bloggare (Grace Victory och Danielle Vanier). Alltså. Stående ovationer. *slow clap*

Nej men seriöst. Jag har precis bokat in mig hos en PT (säg det inte till någon) och ser sjukt mycket fram emot att få musklerna att arbeta på riktigt igen. Men jag har ju fan ingenting att ha på mig! Så jag ser det lite som ett tecken att just denna nyhet damp ned på mig just idag.

Kollektionen finns att köpa i Nikes svenska online shop, kommer i storlekarna XL-3XL och jag har siktet inställt på brallorna nedan.

PS, jag fyller år om tre veckor. Puss!

// 9/100

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Rönish har jättebra träningskläder för oss som drar plus-size. Deras shapetights med superhög midja är det bästa jag äger i träningsgarderoben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

2020’s snyggaste badkläder i stora storlekar!

Precis hemkommen efter ett härligt bad i sjön här i krokarna och kommer på att jag ju inte bjussat på en badklädesinlägg i år! I vanliga fall brukar det komma lite senare men efter senaste veckans värmebölja så känner jag att – nu kör vi va?

Vloggvecka Dag 3: Håller utbildning i sociala medier!

Vloggveckans tredje dag och denna onsdag stod heldagsutbildning i personligt varumärke för deltagarna i projektet Expression Design på schemat! Samt – somnade ifrån hela vloggeriet

Snö i Eldsmark

Första snön

Inatt kom den första snön till Eldsmark. När jag tittade ut tidigt, tidigt imorse låg snön vit över åkern utanför och de gulnade träden hade

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi