www.graciefrancesca.com

En liten fågel viskade i mitt öra att Nike har släppt en plus size-kollektion. OCH lanserar den med hjälp av plus size-bloggare (Grace Victory och Danielle Vanier). Alltså. Stående ovationer. *slow clap*

Nej men seriöst. Jag har precis bokat in mig hos en PT (säg det inte till någon) och ser sjukt mycket fram emot att få musklerna att arbeta på riktigt igen. Men jag har ju fan ingenting att ha på mig! Så jag ser det lite som ett tecken att just denna nyhet damp ned på mig just idag.

Kollektionen finns att köpa i Nikes svenska online shop, kommer i storlekarna XL-3XL och jag har siktet inställt på brallorna nedan.

PS, jag fyller år om tre veckor. Puss!

// 9/100

3 svar

  1. Rönish har jättebra träningskläder för oss som drar plus-size. Deras shapetights med superhög midja är det bästa jag äger i träningsgarderoben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

If you can’t beat them, join them

”Jag bestämde redan innan du kom att vi ska klippa lugg idag. Och färga lite rött igen.” Det var Sofias raka besked idag när jag

Onsdagsstatus.

Det är mörkaste november och den första snön kom idag. Luna var överlycklig och sprang runt i cirklar. Jag har ganska nyligen avslutat min nionde