Nio nyår.

Nyår är den här högtiden som kan bli både himmel och helvete. Jag har haft några av mina bästa kvällar i livet på nyårsafton men också några av mina värsta. Min favoritstund på nyår är precis efter tolvslaget, när alla tar sina champagneglas, går ut i snön och tittar på fyrverkerierna. Det finns ett lugn över den stunden, med hopp och möjligheter i luften.

Här är mina senaste nio nyårsaftnar.

2003

Borås 2003/2004. Nyårsaftonen då jag träffade Christian. Jag och Marie skulle egentligen bojkotta Nyår men blev uttråkade och piffade till oss och drog till stadshotellet. Och där var han, min riddare. Fotnot: jag har aldrig i mitt liv varit snyggare än jag var den kvällen.

2004

Övik 2004/2005. Jag och Christian hade firat jul med hans familj och firade därför nyår med min hemma i Övik. Traditionellt och mysigt.

2005

Borås 2005/2006. Den klassiska parmiddagen med de roligaste människorna. Det jag minns mest är att vi spelade ”Happy New Year” ca örti gånger den kvällen.

2006

Stockholm 2006/2007. Jag hade precis flyttat till Stockholm och bodde i en temporär trea dit jag på något vis lyckats bjuda femtio pers. Jag var så fruktansvärt ledsen efter uppbrottet med Christian och lipade mig igenom tolvslaget.

2007

Övik 2007/2008. Firade hemma med familjen. Gjorde snöänglar och sköt raketer.

2008

Övik 2008/2009. Jenny hade träffat Fredrik och således blev det kalas i goda vänners lag på Nyänget. Mina prickiga strumpor gick sönder och jag var ledsen trots underbara människor.

2009

Övik 2009/2010. Blev bjuden på parmiddag hos Jessica och Hans. Trots fin kväll kände jag mig ruskigt ensam, något som blivit lite av en nyårstradition. De här var bästa stunden på kvällen, när jag och min fina vän kramades och tittade på fyrverkerierna.

2010

Övik 2010/2011. Jag hade precis kommit hem från min jorden-runt-resa och livet lekte. Fick fira med de finaste personerna och stigmat över nyår började äntligen släppa.

Stockholm 2011/2012. Nog mitt bästa nyår någonsin. Jag och Christian (tv) hade anordnat en alldeles lysande nyårsfest med alla våra vänner på en bar på Söder. Det kommer krävas en hel del för att överträffa denna.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi

En vecka till valet – så röstar jag!

Om knappt en vecka är det val. Och även fast jag ofta känner mig uppgiven och informationstrött så känner jag att jag har ett ansvar

LindaHornfeldt.SE

Min nya sajt är live!

Inlägget innehåller reklam ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se! Ett bra tag