Nu äre helg!

Nu äre helg!

Idag skämde jag bort mig själv och tog en lååång sovmorgon. Halv elva skuttade jag ur sängen och påbörjade min helg. Nu är det tvätt och lite webbjobb som gäller, sedan ikväll blir det Göteborgskalaset där jag ska sammanstråla med kära Jenny som jobbat hårt på EM nu hela veckan. Ikväll blir det glassiga drinkar och en massa fnitter med min fellow norrlandsbrud!

Igårkväll var Penny här, vi åt Tacos och tittade på EM. Jag tror bestämt att Penny fällde en tår när Sanna Kallur tog guld. Hon är ju nästan lika blödig som jag! Fast jag lipar inte till sport. Jag sparar mig till ”Extreme Home Makeover” och ”Oprah”. Synd på Kajsa, men det var väl tur den där galningen vann, annars hade hon väl klubbat ned nån.

C har inte hört av sig angående EM imorrn.. fortfarande för tidigt?

Update! C ringde precis, han ska med! Wiii! 😀

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hejhej mars, är du här nu?

Mars räknas väl ändå som första vårmånaden? Hittills har jag varit lite skeptisk men härom dagen satt jag UTE och jobbade, tog ner kuddarna till

Lilla gumman att jag borde vara tacksam

”Jag är en tönt!” skriker Molly i mikrofonen och fnissar. ”Vem vill inte gå ut på en scen i 90 minuter och låtsas vara Beyonce?”

Kändislistan

Lånad av Sandra. Favoritkändis: Julia Roberts. Inte en överraskning för de in the know. Manlig kändiscrush: Jag tycker George Clooney är fasligt charmig. Ryan Reynolds är jävligt

Balesudden

Dagsvandring till Balesudden

Härom veckan åkte jag, mamma och morbror Roger iväg på en dagsvandring ut till Balesuddens naturreservat. Balesudden är en halvö som ligger ungefär en mil