Nu äre helg!

Nu äre helg!

Idag skämde jag bort mig själv och tog en lååång sovmorgon. Halv elva skuttade jag ur sängen och påbörjade min helg. Nu är det tvätt och lite webbjobb som gäller, sedan ikväll blir det Göteborgskalaset där jag ska sammanstråla med kära Jenny som jobbat hårt på EM nu hela veckan. Ikväll blir det glassiga drinkar och en massa fnitter med min fellow norrlandsbrud!

Igårkväll var Penny här, vi åt Tacos och tittade på EM. Jag tror bestämt att Penny fällde en tår när Sanna Kallur tog guld. Hon är ju nästan lika blödig som jag! Fast jag lipar inte till sport. Jag sparar mig till ”Extreme Home Makeover” och ”Oprah”. Synd på Kajsa, men det var väl tur den där galningen vann, annars hade hon väl klubbat ned nån.

C har inte hört av sig angående EM imorrn.. fortfarande för tidigt?

Update! C ringde precis, han ska med! Wiii! 😀

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

Vecka 47

Hallå måndag och välkommen ny vecka! Jag sitter på flygplatsen i Övik och väntar på att boarda. Flyget är sent. Men mer om det längre

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!