Nu snackar vi impulsköp!

Nu snackar vi impulsköp!

Jag tog mig till slut ut på en promenad igår, efter mycket pust och stön och ”meeeen”. Jag lämnade plånboken hemma eftersom jag bara skulle ta en sväng runt sjön. På någon lustigt vis så hamnade jag ändå inne i stan och lyckades stöta på Moppis på vägen (Kan bero på samtalet hon fick då jag sa, ”vi ses utanför Pulsen klockan xx!)!

Vi strosade in och ut ur butiker och helt plötsligt stod vi framför en glasögonbutik som hade allt möjligt godis i skylten i form av solglasögon. Vi ska bara prova lite, var tanken. So, in we went, och ett vilt provande av alla möjliga gobitar följde. Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana, det var ett rent frosseri. Sedan hörde jag bara ett litet ”ihh” från Marie. Hon hade hittat ett par over-size Chanel som bara skrek efter henne. Så de fick följa med hem. Och hon är 2300 kronor fattigare. Men ÅH så lycklig.

2 svar

  1. Litteratur skapar en ryggrad hos amöban snälla skriv till mig mig alla har tidatt Simone
    de Bovuier samt Sartre nu är mitt ansikte visat
    Vänligen
    Hjulbening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

”Döden, döden, döden”

”Döden, döden, döden”. Så sägs det att Astrid Lindgren alltid började sina telefonsamtal med sin syster. För att ha ämnet ur vägen liksom. Avdramatisera det

Att ta semester som egenföretagare

I år hade jag sagt till mig själv, det här är året du tar semester på riktigt. Sätter autosvar på mailen och checkar ut –

Nyårsafton

Jag kände lite i år att jag gjorde nyår på julafton. Du vet, helkvällen som slutade (för vissa) runt fyra på morgonen, innehöll fem flaskor