Nu snackar vi impulsköp!

Nu snackar vi impulsköp!

Jag tog mig till slut ut på en promenad igår, efter mycket pust och stön och ”meeeen”. Jag lämnade plånboken hemma eftersom jag bara skulle ta en sväng runt sjön. På någon lustigt vis så hamnade jag ändå inne i stan och lyckades stöta på Moppis på vägen (Kan bero på samtalet hon fick då jag sa, ”vi ses utanför Pulsen klockan xx!)!

Vi strosade in och ut ur butiker och helt plötsligt stod vi framför en glasögonbutik som hade allt möjligt godis i skylten i form av solglasögon. Vi ska bara prova lite, var tanken. So, in we went, och ett vilt provande av alla möjliga gobitar följde. Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana, det var ett rent frosseri. Sedan hörde jag bara ett litet ”ihh” från Marie. Hon hade hittat ett par over-size Chanel som bara skrek efter henne. Så de fick följa med hem. Och hon är 2300 kronor fattigare. Men ÅH så lycklig.

2 svar

  1. Litteratur skapar en ryggrad hos amöban snälla skriv till mig mig alla har tidatt Simone
    de Bovuier samt Sartre nu är mitt ansikte visat
    Vänligen
    Hjulbening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min påsk i bilder

Hallå i stugan! Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit

137. Hälsa inifrån och ut med Oskar Arngården

Oskar Arngården jobbar som sjukhuspräst och blev för några år sedan internationellt känd på Instagram genom sitt träningskonto Crossfitpriest där han visar upp crossfitövningar och

Loppis

Vlogg: Loppisfest och massor med snö!

Här kommer en vlogg från i MARS. Man kan säga att jag ligger lite efter med redigeringen. Menmen. Jag vill ändå posta den för att

Dramatisk morgon i hönsgården

Jag vaknade imorse, strax innan halv åtta (min väckare ringer halv åtta, därför vet jag det) av att det tjuter från hönsgården. Det är ett

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!