Om en tokbra vecka med en massa ångest

Finest Awards 2016

Den senaste veckan har gått som tåget både för mitt personliga varumärke och för Better Bloggers. En liten sammanfattning:

  • Vi har fått in nya sponsorer till BBCON (Better Bloggers Conference) som Adobe, Unionen och Cool Company. F-e-t-t.
  • Jag har fått nya talaruppdrag att prata om influencer marketing på två konferenser.
  • Jag var på Finest Awards, knöt bra kontakter och min kära vän Jonna vann pris(!!).
  • Jag hade intressanta och spännande möten med Adobe, Cool Company, Berghs och tjejerna bakom Heja Livet – alla väldigt positiva och peppiga.
  • Jag hade möte med en kille som potentiellt kommer bli min VD-coach – något som stillar min oro lite inför det här med att driva företag.

Till synes en sjukt bra och produktiv vecka. Om det inte vore för att jag flera av dessa dagar funnit mig helt paralyserad av ångest. Så till den grad att jag ligger och stirrar i taket och undrar om jag någonsin kommer ta mig upp igen.

Ångesten har gjort att jag inte riktigt kunnat ta in att det gått bra. Oron ligger så djupt i mig att när saker och ting går åt rätt håll kan jag inte riktigt njuta av det, det känns helt overkligt! Det är inte som att knuten i magen är borta eller att jag magiskt nu kan andas ut.

Det betyder dock inte att jag inte är glad, jag är helt överlycklig! Jag drivs av en övertygelse som inte är beroende av medgång eller motgång, den bara är men självklart är det otroligt skönt att få medvind som ger ny energi!

Jag antar att det jag vill säga med det här inlägget är att livet är en gråzon. Det finns ytterst få perioder i livet som är svarta eller vita, de flesta innehåller både glädje och oro och det är okej. Det gäller att njuta av resan.

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat! 0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Leave a comment

10 kommentarer

Andrea söndag, 24 april, 2016 - 2:33 e m

Låter ju sjukt kul! Grattis!

Men ja, shit va jag kan relatera.. Hoppas din ångest släpper 🙁 Du är inte ensam, visst kan de komma när saker går som bäst? Man tror att nåt hemskt kommer hända härnäst, för allt är liksom för.. Bra?

Men det händer ju inget! Hjärnspöken alltså.. :p

Önskar ja kunde hjälpa på nåt sätt, men det kanske känns bättre att iaf veta att känslan e vanlig. Tack för att du delar med dig, hang in there. Vi får ha staring contest mot ångesten vetja.

Reply
La Linda tisdag, 26 april, 2016 - 12:05 e m

Tack!! Haha! Staring contest mot ångesten, det låter fan som en bra idé! Den jäveln ska inte få vinna!

Reply
Andrea onsdag, 27 april, 2016 - 7:26 f m

Hell yeah! Det är säkert bara en liten fjant som försöker göra sig stor och skrämmas, haha!

Reply
Karin Fitness och Hälsa söndag, 24 april, 2016 - 8:20 e m

Grattis till en så bra och produktiv vecka! Tror att du sätter huvudet på spiken när du konstaterar att det sällan är bara svart eller bara vitt. Ofta skiftar vi från lycka till sorg/oro på en sekund för att sekunden senare vara tillbaka i lyckan. Det är nog så för oss flesta och antagligen måste det få vara så. Men hoppas att du kan ta in det braiga mer och mer i alla fall!

Reply
La Linda tisdag, 26 april, 2016 - 12:04 e m

Tack! Så klart är livet i gråskala, det är bara svårt att acceptera och liksom leva i. Men att vara medveten är steg ett! 🙂 Kram!

Reply
Emschen måndag, 25 april, 2016 - 11:02 f m

Så härlig vecka! Och bra jobbat med nya sponsorer till BBCON! Önskar så att jag kunde varit med men det finns inte möjlighet att prioritera det just nu.

Ångesten, jag lever också med ångest. Inte ångest så som många slänger sig med ordet utan den där ångesten som tar tag i hela själen och gör att jag inte ens kan känna glädje över mina barn. Den ångesten bor inom mig men tack och lov har jag lärt mig att minska ångestens utrymme och snart ska den vara vräkt för all framtid!

Stor kram Linda!

Reply
La Linda tisdag, 26 april, 2016 - 12:03 e m

Tack! Men trist att du inte kommer. 🙁

Jo tack, jag känner igen den så väl. Heja dig att du tar dig uppåt! Kram!

Reply
Mirella måndag, 25 april, 2016 - 9:12 e m

Livet är inte lätt. Man får ångest när man märker att man måste släppa något man jobbat hårt med och man får ångest när saker går bra för en. Så vanligt och jag går igenom samma sak själv just nu. Det enda man kan göra är att ta en dag i taget och bearbeta de tankar som snurrar i huvudet. Kanske prata med någon om dem eller låta bli. De försvinner så småningom. Glöm inte att fira alla små och stora steg. Kram Mirella

Reply
La Linda tisdag, 26 april, 2016 - 12:02 e m

Tack Mirella! Ja, just det här med firandet försvinner liksom när man jobbar så mycket själv. Men det har du SÅ rätt i! Kram!

Reply
När det börjar lossna - La Linda onsdag, 27 april, 2016 - 11:08 e m

[…] senaste två veckorna har varit helt magiska. Ångestfyllda, för av någon anledning gör framgång mig panikslagen. För går det bra så kommer det ju gå […]

Reply

Lämna en kommentar

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de två senaste dagarna) och jag

När jag blir vuxen på riktigt

Det är så här jag vill leva när jag blir vuxen på riktigt. I ett fantastiskt hus med historia, men naturen bara utanför dörren, en man som lagar mat när