Överdos av dreggel

Överdos av dreggel

Hmm.. jag har fått medicin som används för att behandla bulimi. Jag har INTE bulimi då, men det är tydligen en multifunktionell medicin. Jag blir dock lite rädd när jag läser listan på alla biverkningar. Det konstiga är att den biverkning jag tror mig ha fått inte finns på listan. Jag vaknade inatt av att jag höll på kvävas av min egen saliv. Jag har fått en så grovt ökad salivkonsumtion så det är inte klokt. Jag sväljer och sväljer och det bara bäljar ut mer dreggel. Får låna såna där enorma bomullstussar av tandläkaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och