Parkerar här

Vi har varit ute i stugan hela förmiddagen. Mamma har rensat ogräs, Leia har luktat på blommorna och jag har filat lite på ett manifest för Better Bloggers och en plan för hösten. Jag ska dock erkänna att jag tupplurade till där en sväng, att komma ut till Kvaved var som att slänga sig i en stor bomullstuss, så jädra skönt för både kropp och själ.

Först satt jag i hammocken utanför lekstugan (där bilden är tagen) och när solen kom runt hörnet och det blev för varmt drog jag upp glasdörrarna i uterummet och la mig i soffan där inne. Soffan är ny från förra sommaren och jag älskar den redan. ÅH vad jag älskar den här platsen!

Nu är vi hemma i stan en sväng, Leia har somnat på mattan, helt slut efter att ha kutat omkring på gården och sniffat halva dagen. Jag har precis haft ett telefonmöte med Coursio om en kommande webbkurs (vloggande och YouTube, vad tror ni om det??) och snart ska vi ta en promenad runt sjön.

Sedan blir det kanske fotboll? Jag är ju inget fan alls men känner att patrioten i mig ändå vill vara med lite på ett hörn. Ska ni titta?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. omedelbara flashbacks från din förra norrlandssommar! jag älskar när du bloggar därifrån, det känns så rofyllt!

    ps. tänkte nog redigera bilder framför min skärm framför tv-skärmen… men kan tänka mig en fotbollsöl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tallkrans på dörren

I lördags lyste solen över Eldsmark och termometern befann sig på behagliga sex grader. En alldeles perfekt dag för att ta tag i ett litet

En höstjacka på torsdagen

Jag har köpt en höstjacka! Jag älskar den. Och Jonas tog så fina bilder på mig i den härom dagen. Därför kände jag att den

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj “Vi är Cellbes”!

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur