Partyt som aldrig blev

Partyt som aldrig blev

Det började ju bra. Ett bacardi-drink med Anna och Penny som kom på besök. Fnitter, fotboll och fest. Så skulle vi gå ut. Tre brudar är tre viljor för mycket, eller i detta fall, iallafall två.

På bussen, ner på stan. Två av tre gäspar och tittar trött på den långa kön som ringlar in på krogen. Den tredje föreslår kebab. Så kebab blev det. Och sedan en bussresa hem. Inom en timme. Jag åkte på övergång.

Det känns helt okej. Jag kände att jag hade ingenting gemensamt med de alldeles för överförfriskade kidsen på bussen, både på vägen dit och hem. Jag saknade bara C. Ville helst bara ligga framför tv:n med honom och skeda. Inte skutta omkring på krogen och anstränga mig för att ha kul. För att ha kul är ju precis vad jag betalat för.

Men jag fick ju på mig en killer-outfit iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag har köpt hus!!

JAG HAR KÖPT HUS! Det är helt sjuka ord att skriva men jag har alltså äntligen köpt mig ett alldeles eget hus! Sedan jag var

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp

Ett veckoschema kommer lastat!

Gomorron och hej vecka nio! Kan ni fatta att februari alldeles strax är slut?! Jag är helt i chock, jag skriver fortfarande 2017 överallt liksom?!

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!