Partyt som aldrig blev

Partyt som aldrig blev

Det började ju bra. Ett bacardi-drink med Anna och Penny som kom på besök. Fnitter, fotboll och fest. Så skulle vi gå ut. Tre brudar är tre viljor för mycket, eller i detta fall, iallafall två.

På bussen, ner på stan. Två av tre gäspar och tittar trött på den långa kön som ringlar in på krogen. Den tredje föreslår kebab. Så kebab blev det. Och sedan en bussresa hem. Inom en timme. Jag åkte på övergång.

Det känns helt okej. Jag kände att jag hade ingenting gemensamt med de alldeles för överförfriskade kidsen på bussen, både på vägen dit och hem. Jag saknade bara C. Ville helst bara ligga framför tv:n med honom och skeda. Inte skutta omkring på krogen och anstränga mig för att ha kul. För att ha kul är ju precis vad jag betalat för.

Men jag fick ju på mig en killer-outfit iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En måndagsdejt med Elfvinggården

Glad måndag! Just denna måndag sitter jag och äter hotellfrukost i Stockholm men jag tänkte att vi skulle kika på förra måndagen som spenderades på

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5