Pingvin PR – Min personliga revolution.

Det är väl allas dröm att få arbeta med det man älskar. Att få vakna varje morgon och känna sig pepp över att gå till jobbet. Att inte titta på klockan och räkna timmarna till att man slutar utan snarare känna att dagen går för fort. Att känna sig pirrig och adrenalinstinn mest hela tiden och vilja jobba nästan jämt.

Jag har haft den enorma turen att hamna rätt i mitt arbetsliv. Jag har turen att få känna att jag verkligen älskar det jag gör och jag skulle inte vilja göra något annat. Jag har fått träffa och jobba med människor med visioner, människor som strävar framåt och som genuint älskar vad de gör och det är så inspirerande att få vara i deras sällskap.

Så nu gör jag det. Nu provar jag på riktigt mina vingar och startar eget. Jag följer drömmen att få jobba med det jag älskar hela tiden. Att få dela med mig av min passion, min kunskap och min genuina kärlek för den webben och de relationer den skapar.

Min framtid stavas Pingvin PR. En liten men naggande god kreativ digitalbyrå med fokus på design, innehållsmarknadsföring och sociala medier. Här älskar vi vacker webb, content och relationer. Och pingviner så klart.

Nu kommer den. Min personliga revolution. Jag hoppas ni är med på resan.

Följ Pingvin PRFacebook, Twitter, Instagram och Pinterest.

Pingvin PR

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

11 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Årets Landsbyggare

En fantastisk höstdag för någon vecka sedan åkte jag de åtta milen ner till Höga Kusten-bron för att närvara på Landsbyggaredagen! Landsbyggaredagen är en dag

La Lindas guide till Höga Kusten

Min guide till Höga Kusten!

Höga Kusten. Denna magiska plats som jag får kalla hemma. Med underbar natur, spännande sevärdheter och galet bra loppisar så finns det alltid något nytt

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp

Jonna & Johan

Hela huset fullt med vänner

Förra helgen hade jag hela huset i Kvaved fullt med vänner. Det var första gången som jag bjöd in vänner till kvällskalas sedan jag flyttade