Plansmidare på heltid

Plansmidare på heltid

Nu har jag surrat med New Jersey's #1 stalker och hon ska fixa så jag får lite one-on-one med Miss Pretty Julia. Hon har koll på när hon kommer, var hon går in och vad hon använder för toapapper (det sista var inte riktigt sant). Själv träffade hon henne i lördags och jag vet att jag kommer agera precis lika urflippat som henne om jag får träffa Julia. Mind you, jag har varit ett urflippat fan i 16 år, nu kanske jag äntligen får utlopp för det, mer än sajten dårå.

Jag vet att folk (som inte känner mig) tycker att jag är galen som allvarligt (jo, helt) kommer stå och vänta utanför teatern i typ tre timmar bara för att få träffa en människa som inte har nån aning om vem jag är. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte. Jag ska vara fjortis bara en kväll. Och det ska bli jävligt kul!

Nu är jag trött. Fruktansvärt svammeltrött. *zzz*

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var

Influencers of Sweden ETT ÅR!!

Och vilket är det har varit alltså. Vi kikar tillbaka lite på det tycker jag. Tack till Mimmi som hjälpte till att klippa ihop detta!

36 timmar i Stockholm

Förra veckan satte jag mig på tåget mot Stockholm för första gången sedan jag flyttade till Övik. Det kändes lite underligt, speciellt i och med

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!