Det har varit några underliga dagar i livet. Jag har känt mig helt off i helgen, delvis feber och värk efter råtthistorien och så hade jag även en fadäs med att jag glömde ta min medicin och fick sådan där vidrig abstinens i form av yrsel och illamående.

På grund av allt detta (och en redig dos ångest) blev det inget Oscarsgalefirande för mig i år. Förra året hängde jag ju med MovieZine-gänget och såg galan live, något som jag gjort mer eller mindre varje år i 15 år, så det var lite trist att inse sina begränsningar.

Men efter att ha stressat upp mig över beslutet i att åka eller inte hela dagen så insåg jag till slut att jag inte alls mådde tillräckligt bra och att det inte var ett bra beslut att vända på dygnet inför en hektisk vecka och valde att gå och lägga mig halv elva istället. Det var för det bästa, men trist ändå. Ibland måste kroppen få bestämma för att själen inte ska krascha.

160229_02

Dock var det bra för måndagen som kom, för då var jag pigg och hann med hemmafej på förmiddagen för på eftermiddagen tog jag och Leia sikte på söder. Vi skulle nämligen hälsa på Sarah och spela in ett avsnitt av Bloggbusiness! Leia gjorde sig hemmastadd på en gång och snodde Sarahs hundars säng. Da baws.

Alltså den här tjejen! Vi träffades första gången på Daisy Beauty Expo och det var banne mig kärlek vid första ögonkastet. Hon är så jädra rolig och varm och härlig! Plus världens mest övertaggade lägenhet, helt sjukt fin!

160229_01

Bild lånad av Sarah. Jag tror att blev en vettig podd i slutändan men jädrar vad vi flamsade loss innan. Gud. Måste hänga mer med den här tjejen, endorfinerna gick igång med henne!

160229_03

<3

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vikten av att fira

Jag älskar att jobba hårt. Att lite ha andan i halsen och adrenalinet i ett lagomt rus. Att kötta in i kaklet och känna att

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke:

Gravid vecka för vecka - avsnitt 5

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 5

Glad fredag go vänner! Idag släpps det femte avsnittet av ”Gravid vecka för vecka” och i det här avsnittet pratar jag om det här med