Poddmåndag

Det har varit några underliga dagar i livet. Jag har känt mig helt off i helgen, delvis feber och värk efter råtthistorien och så hade jag även en fadäs med att jag glömde ta min medicin och fick sådan där vidrig abstinens i form av yrsel och illamående.

På grund av allt detta (och en redig dos ångest) blev det inget Oscarsgalefirande för mig i år. Förra året hängde jag ju med MovieZine-gänget och såg galan live, något som jag gjort mer eller mindre varje år i 15 år, så det var lite trist att inse sina begränsningar.

Men efter att ha stressat upp mig över beslutet i att åka eller inte hela dagen så insåg jag till slut att jag inte alls mådde tillräckligt bra och att det inte var ett bra beslut att vända på dygnet inför en hektisk vecka och valde att gå och lägga mig halv elva istället. Det var för det bästa, men trist ändå. Ibland måste kroppen få bestämma för att själen inte ska krascha.

160229_02

Dock var det bra för måndagen som kom, för då var jag pigg och hann med hemmafej på förmiddagen för på eftermiddagen tog jag och Leia sikte på söder. Vi skulle nämligen hälsa på Sarah och spela in ett avsnitt av Bloggbusiness! Leia gjorde sig hemmastadd på en gång och snodde Sarahs hundars säng. Da baws.

Alltså den här tjejen! Vi träffades första gången på Daisy Beauty Expo och det var banne mig kärlek vid första ögonkastet. Hon är så jädra rolig och varm och härlig! Plus världens mest övertaggade lägenhet, helt sjukt fin!

160229_01

Bild lånad av Sarah. Jag tror att blev en vettig podd i slutändan men jädrar vad vi flamsade loss innan. Gud. Måste hänga mer med den här tjejen, endorfinerna gick igång med henne!

160229_03

<3

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Offcoff föreläsning

Nu kickar vi igång föreläsningshösten!

Kaftan – Carin Wester för Åhlens / Byxor – Second hand / Skor – River Island Igår kickade jag igång höstens föreläsningsturné (en hel drös

Vad är på tapeten?

ÄNTLIGEN! Jag har fått mitt vardagsrum tillbaka! Om du har hängt med sedan jag flyttade in i mitt alldeles egna hus i somras så vet

Tydligen så säljer jag mig själv

När jag såg att mitt förlag delat den här artikeln på Facebook imorse så fick jag lite ont i magen. Och när jag såg kommentarerna