Poppa öronen med Madonna

Poppa öronen med Madonna

madonna.jpg

Va glad jag blev när jag precis läste att Madonna släpper en ny platta den 14 november. Jag hoppas dock att denna platta är närmare ”Ray of Light” stilen än ”American Life” som jag inte var sådär jätteimpad av. Omslaget är råcoolt iaf och jag älskar Madonna.

Jag kan inte sluta ”poppa” mina öron. Ni vet när man håller för näsan och blåser ut luft i öronen för att få bort när det har slagit lock i dem. Jag gör så hela tiden när jag är förkyld. Det är bara det att när jag väl blåst ut så stannar trumhinnan där, så nu har jag istället lock åt andra hållet.

Dagens citat av C: ”Du är fan gnälligare än en kille när du är förkyld”, när jag klagade på huvudvärk, yrsel, snor, halsont och diverse andra förkylningsrelaterade åkommor. Vaddå? Det är ju synd om mig.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

87. Om klimatångest och aningslösa influencers med Emma Sundh

Du har säkert inte missat att den pågår precis i detta nu, den brinnande klimatdebatten. Hur världen inte verkar kunna komma överens, naturkatastroferna avlöser varandra och klockan tickar på. I dagens avsnitt pratar jag medEmma Sundh, en av …

Min favoritmånad – juni

Förra året blev det officiellt och spikat – min favoritmånad är juni. Och så även i år. Ljuset, grönskan, blommorna längs vägkanten. Allt börjar leva

Vlogg: Helgvlogg – vinet smakar gödsel?!

En gammal hederlig helgvlogg där jag och min vän Jenny åker till Umeå, går på spännande möte, äter sjukt god middag, dricker gödselvin och går

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!