Projekt ”Gröna fingrar” aka #ballebattle

Projekt ”Gröna fingrar” aka #ballebattle

Balleblogg vecka 2

Balleblogg vecka 2

Balleblogg vecka 2

Balleblogg vecka 2

Det växer saker i mitt kök! Ätbara saker! Who would have thunk?

För någon vecka bjöd Katta in mig till Facebookgruppen #ballebattle. Det handlar då inte om snoppar utan om att plantera saker. På sin balkong. Bara detta faktum är skrattretande för alla de som känner mig då jag är notoriskt ökänd för att döda alla växter som äntrar mitt hem.

Men efter Kattas utmaning där härom veckan så tänkte jag att ”hur svårt kan det vara?”. Sagt och gjort, jag grävde fram den där lilla frösamlingen jag köpte på IKEA förra året (japp, här gör vi det lätt för oss) och öste i lite frö i pappersmuggarna. På med jord och vatten och low and behold, en dryg vecka senare kikar det upp lite grönt där i myllan! Och självklart får jag direkt Gudskomplex. I make it liiive! I am invincible!!

Men vad gör man nu då? Katta pladdrar om omplantering? Ska de stå ute? Inne? I solen? Utanför solen? Jag är en vilsen liten trädgårdsgud. Hilfe!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

103. Samarbeten som ett proffs med Ellinor Löfgren

Sedan Ellinor Löfgren var gäst i podden förra gången för fyra år sedan har hon hunnit jobba på Facebookbyrå och på influencerbyrå och dessutom förfinat sin egen business.I det här avsnittet delar hon med sig av allt hon lärt sig under de här åren på b…

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)