Projekt: Vårjacka

Projekt: Vårjacka

Jag och C var ute på staden och flanerade lite i fredags och då stöp jag på den här skepparkavajen som fick följa med hem. Jag är dock tveksam till den, jag har även spanat på en ljus/blekrosa trenchcoat, även den på H&M och så hittade jag en jättefin arméjacka på Kapp Ahl som inte heller skulle sitta fel. Plus att jag haft ett gott öga till denna på Rowells ända sedan katalogen kom. Först älskade jag att denna var lite kortare och hade dubbelknäppning men nu inser jag ju att det gör att jag ser ännu bredare ut, och häcken behöver ju faktiskt inte mer exponering den heller. Och egentligen var jag ju ute efter något ljusare. Hjälp!


Nytränad, nyduschad och osminkad. Försök att bortse från mysbrallorna.

Ett svar

  1. Gillar att läsa i din blogg! Hmm..tycker alla tre e skitsnygga! Vilken du ska ta? Den från Rowell är tuffast tycker jag.. Den från rosa/beiga elegantast och den du köpte med hem lite mitt emellan.. Jag blev sugen på den från Rowell (men jag e nog för bred)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej då järnvatten!

– Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore. Läs mer om annonslänkar här! –  Här kommer ett rackarns bra tips från mig som jag önskar att jag

Vecka 27.

Snor som på den gamla goda bloggtiden Sandras koncept och tar en veckans. Veckans blomma: Pion. Kanske min favoritblomma of all time och nu blommar

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!