Recension: Sampar So Much to Dew

Sampar

Förra våren var jag på lanseringsevent för Sampar som Eleven säljer här i Sverige. Det är ett franskt lyxmärke som är helt bananas fint. Jag har pratat om dem lite tidigare på YouTube men nu tänkte jag att jag skulle recensera två produkter här också!

Först tycker jag vi tittar lite på vad som sägs om produkterna hos Eleven.se:

Produktinfo Sampar So Much to Dew Midnight MaskEn fantastisk återfuktande mask som ger din hy vård under natten. Med sina härliga ingredienser omfamnar masken din hud med fukt under hela natten och du vaknar upp med en effekt av lyster och ett fräscht resultat!

Produktinfo Sampar So Much to Dew Day Cream: En rik ansiktscreme berikad med fantastiska ingredienser för djup återfuktning. Fyller hudens fuktdepåer och skapar en vacker lyster – för en pigg och välmående hud!

Sampar

Sampar

Så, vad tycker då jag?

Nattmasken har blivit en riktig favorit! Den luktar sådär lagomt “hudvårdsaktigt”, vilken av någon anledning känns extra proffsigt för mig. Man kladdar på den på kvällen med borsten som sitter på förpackningen, den är sval och lägger som en hinna på huden men blir ändå inte kladdig eller stel. Så låter man den vara kvar över natten och sköljer av när man vaknar och då är huden magiskt superlen! En riktig fuktbomb som jag gillar extra mycket just nu på vintern.

* * * * *

Dagcremen är för mig lite intetsägande. God doft och går in snabbt i huden men är lite väl rinnig och det krävs en del för att det ska räcka till mitt torra fejs. Jag tycker det är svårt men cremer för jag ser ingen direkt skillnad på hudens utseende utan kan bara avgöra hur den känns. Den verkar tycka om den här cremen men varken mer eller mindre än någon annan. Så – bra men inget grandiost, typ!

* * *

Sampar

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Örnsköldviks Allehanda Linda Hörnfeldt

Allehanda på besök

Förra veckan var Izabelle från lokaltidningen Örnsköldsviks Allehanda och hälsade på i Kvaved! Jag fick ett sms dagen innan om att de ville göra ett

Linda Hörnfeldt

Influencers – ett gäng bedragare?

När man trodde att man hade bäddat ner frågan kring om influencer är ett ”riktigt” yrke (vad nu det är) så väcks den åter igen

En annorlunda jul

Inget är som vanligt i år men jul blev det ju ändå! Och även fast jag skulle spendera den i stort sett helt själv så