Sätta pytt i halsen

Sätta pytt i halsen

Nu har jag tryckt i mig typ ett ton pytt i panna. Hetsäta är en av mina talanger/brister. Samtidigt sätter jag hälften i halsen för att matchen är så spännande! Ska bli skönt att få slappna av framför Elle-galan med lite physalis när denna galenskap är över och vi har kickat some yankee-butt. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

63. Kristin ”Krickelin” Lagerqvist

På Västkusten hittar vi bloggentrepenören Kristin Lagerqvist. För 10 år sedan startade hon sin blogg som en hobby. Då hade hon varken mejladress eller datorvana, och inte heller någon aning om att det var starten på en karriär inom sociala…

Att vara lite som en humla

Jag älskar klyschor. Eller så här – jag älskar när saker och ting faktiskt har en tanke. En betydelse. När det kommer till mina tatueringar

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

96. Om att våga prioritera sig själv med Anja Forsnor

Anja Forsnor är influencern som brinner för hälsa på riktigt – att mentalt och fysiskt hitta hållbara strategier för välmående. Hur lär vi oss att lyssna på vår magkänsla? Vad är hälsa egentligen?Anja berättar också om hur hennes väg sett ut hittill…