Serbisk dans och TaeBo

Serbisk dans och TaeBo

Johans 30-års fest var jättelyckad! Även om jag kunde typ två frågor på frågesporten så var jag nöjd. Och jag har världens sämsta ögonmått, som om det var nån nyhet. Men Johan mixar grymma drinkar! Efter ett antal jäger och red bull så var Linda redo för jugoslavisk dans. Det är inte alls svårt, och skitkul. Höger, vänster, ett-två-tre, höger vänster. Piece a cake! Sedan skulle jag lära Jenny TaeBo, det tog ett tag innan hon fattade att hon skulle använda MIDJAN, inte axlarna. Och som om det inte var tillräckligt varmt innan så dröp svetten efter det lilla träningspasset.

Mina nya lila skor pajjade efter 20 minuter! Den lilla, svarta knoppen på klacken bara trasades sönder, och jag gick inte ens på kullersten! *morr* Jag tänker skälla på Bianco när jag kommer hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tuppslakt

Maja. Tuppen som blev en Maja eftersom jag döpte kycklingarna innan jag visste könet på dem. Skojade om att vi inte var så fast i

Fem roliga saker jag ska göra i helgen

Bilder från när jag var på Rotsidan i Höga Kusten för någon vecka sedan. Foto: Katarina Wohlfart När vi hördes i början av veckan var

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!