#sixtencampar does Dalarna: Del 1

Ni kanske minns i somras när jag, Hanna, Jessica och PA åkte och campade i skärgården? Well, i helgen var det dags för höstversionen – #sixtencampar does Dalarna. I fredags eftermiddag bar det av mot Nås som ligger ungefär fem mil väster om Borlänge, där en kollega till Hanna har en stuga som vi hyrde över helgen.

Hashtaggen #sixtencampar gick så klart varm på Twitter. Här förevigar PA sin reselook.

Det blev mörkt ruskigt fort men vi fick en himla fin solnedgång på köpet.

Hanna satt fram och var DJ. Hon lajvade lantis med rutig skjorta och flätor. Hon poängterade också sjuttielva gånger att vi har sommardäck.

Längs vägen hittade vi Mecka, också känt som stället-jag-inte-minns-namnet-på-men-som-har-tusen-sorters-lösgodis. Vi gick totalbananas och kom därifrån med drygt tre kilo godis. Jag vill tillägga att det var iaf ett kilo kvar när vi åkte hem.

När vi handlade i Avesta körde Hanna en “when your phone has no signal and you go all Lion King on it”. Mikket råligt.

I Avesta finns världens största Dalahäst. Snel hestrov. Sedan blev det sådär härligt och spontant som det blir på #sixtencampar. Lotta var strandad i Borlänge så vi plockade upp henne och körde henne till Fredrick och Johnny i Björbo som låg precis nära dit vi skulle. Och där fick jag kramas med Harry. Så sjukt jädra söt vovve.

Sedan landade vi i stugan i Nås. Bytte om till våra onepieces. Tände tonvis med ljus. Drack rödvin. Myste. Så himla härligt.

Jessica.

Hanna rostade bröd.

Sisådär hälften av allt godis vi köpte.

Sedan blev vi trötta och kramiga och så var det slut på den dagen. Efter att vi slagit ihjäl cirka tre skitstora spindlar i mitt sovrum. Charm med landet och sådär.

Sedan kom en alldeles fantastisk lördag. Men den får ni se lite senare.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är

Linda Hörnfeldt

Influencers – ett gäng bedragare?

När man trodde att man hade bäddat ner frågan kring om influencer är ett ”riktigt” yrke (vad nu det är) så väcks den åter igen