Ni kanske minns i somras när jag, Hanna, Jessica och PA åkte och campade i skärgården? Well, i helgen var det dags för höstversionen – #sixtencampar does Dalarna. I fredags eftermiddag bar det av mot Nås som ligger ungefär fem mil väster om Borlänge, där en kollega till Hanna har en stuga som vi hyrde över helgen.

Hashtaggen #sixtencampar gick så klart varm på Twitter. Här förevigar PA sin reselook.

Det blev mörkt ruskigt fort men vi fick en himla fin solnedgång på köpet.

Hanna satt fram och var DJ. Hon lajvade lantis med rutig skjorta och flätor. Hon poängterade också sjuttielva gånger att vi har sommardäck.

Längs vägen hittade vi Mecka, också känt som stället-jag-inte-minns-namnet-på-men-som-har-tusen-sorters-lösgodis. Vi gick totalbananas och kom därifrån med drygt tre kilo godis. Jag vill tillägga att det var iaf ett kilo kvar när vi åkte hem.

När vi handlade i Avesta körde Hanna en ”when your phone has no signal and you go all Lion King on it”. Mikket råligt.

I Avesta finns världens största Dalahäst. Snel hestrov. Sedan blev det sådär härligt och spontant som det blir på #sixtencampar. Lotta var strandad i Borlänge så vi plockade upp henne och körde henne till Fredrick och Johnny i Björbo som låg precis nära dit vi skulle. Och där fick jag kramas med Harry. Så sjukt jädra söt vovve.

Sedan landade vi i stugan i Nås. Bytte om till våra onepieces. Tände tonvis med ljus. Drack rödvin. Myste. Så himla härligt.

Jessica.

Hanna rostade bröd.

Sisådär hälften av allt godis vi köpte.

Sedan blev vi trötta och kramiga och så var det slut på den dagen. Efter att vi slagit ihjäl cirka tre skitstora spindlar i mitt sovrum. Charm med landet och sådär.

Sedan kom en alldeles fantastisk lördag. Men den får ni se lite senare.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Månadsrecap: Maj 2023

Hej och välkommen till maj och äntligen fick jag ner dahliorna i jord! Jädrar vad det satt långt inne i år. Men till slut så!

Odlingssäsongen är här!

Äntligen är odlingssäsongen här på riktigt! Alltså jag älskar odling. Eller så här – jag älskar tanken på odling men har ännu inte riktigt kommit

Urban Decay Naked

Naked

Kan man få jetlag av en timmas tidsskillnad? För jag tror att jag har det. Kom hem från Finland tidigare idag och är så in