Skumtomtar, varma mackor och Bobby Long

Skumtomtar, varma mackor och Bobby Long

Verkar som att glammiga, svarta klänningar är antingen aspoppis eller totalt ute här i Borås, för de går inte att hitta någonstans! Jag jagade runt hela Knalleland idag, jag var tom inne på Flash (!) men icke! Det får bli till att gräva fram någon gammal palta till julfesten.

Jag fick iaf lite ”bra” shopping gjord, en julklapp till C, hårfärg till mitt ”jag-ser-ut-som-jag-håller-på-bli-tunnhårig-för-jag-har-blond-utväxt” kallufs och det självklara för filmkvällen; skumtomtar! Planen var först att gå på bio och se ”I hennes skor” men jag och Penny bestämde oss istället för att stanna inne, göra varma mackor och hyra ”A love song for Bobby Long”. Underbar film! Och varma mackor med banan, curry, skinka och ost är att STARKT rekommendera. Yum! Smakar nästan som pizzan Afrikana. Men typ 35 points mindre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

88. Life design och fuck it-mentalitet med Joanna Swica

Den här gången gästas Linda av Joanna Swica dels håller på med triathlon och mycket träning, men som också just nu ägnar sig åt något så ljuvligt som: livsnjuteri! Joanna inspirerar när det kommer till att jobba på att designa sitt liv, för att kunna l…

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).

95. Om att våga visa upp sig själv med Camilla Hamid

Det här avsnittet med allas vår bakningsälskande Camilla Hamid är fyllt till bredden med kloka insikter, syn på livet och sociala medier – förstås. Camilla berättar om hur hon från början aldrig visade upp sig själv på bild i sina kanaler, hur Matprise…