Skutt, skutt och lite frukost

Skutt, skutt och lite frukost

Linda K var precis lika söt och bubblig som sin blogg, och hennes röst passar verkligen perfekt ihop med hur hon ser ut. Sedan att jag hade fått för mig att hon var från Västerås och inte Stockholm, det sopar vi under mattan.

Vi träffades utanför hennes hotell och promenerade ner till Bishop's Arms där vi parkerade med varsitt glas rött vin och lite käk på äkta brittiskt vis, hamburgare och pommes med aioli. *hmm* Eftersom blev stället packat med överförfriskade män i sina bästa år som väldigt gärna ville ha en liten bit av Lindorna, men detta lyckades vi snällt avvärja med ”Vi är på vår första dejt”. Tack Linda för en kanontrevlig första dejt! 😉

Jag kan verkligen inte sova med någon annan i sängen längre, jag bara spänner mig och vrider och snurrar och katterna blir tokiga. När jag klev upp för en timme sedan så var jag rätt pigg, ringde Jenny som ska iväg till Asien på söndag, sprang ned i tvättstugan och bokade tvättid samt sprang på Netto och inhandlade lite frukost. Okej, sprang är att ta it, skuttade kanske? Men så satte jag mig vid datorn och gjorde min vanliga morgonrunda (mail, msn, lunar, blogg, blogg, blogg) och då pangade tröttheten i mig som ett ton tegel.

Lite frulle, en liten nap framför ”Sex and the City” och sedan en sväng ner på stan? Låter väl som en kanondag! Jag är faktiskt på bra humör idag! *all smiles*

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Logfest

8 bilder från vecka 28

Hallå kompisar! Hur mår ni i värmen? Jag sitter i uterummet och har öppnat upp alla glasväggar men luften står helt still och jag rinner

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en

Nyårsafton

Jag kände lite i år att jag gjorde nyår på julafton. Du vet, helkvällen som slutade (för vissa) runt fyra på morgonen, innehöll fem flaskor

Omplanteringssöndag.

För någon helg sedan, när det var vår en liten stund, passade jag och mamma på att plantera om alla blommor som kämpat sig igenom