Skutt, skutt och lite frukost

Skutt, skutt och lite frukost

Linda K var precis lika söt och bubblig som sin blogg, och hennes röst passar verkligen perfekt ihop med hur hon ser ut. Sedan att jag hade fått för mig att hon var från Västerås och inte Stockholm, det sopar vi under mattan.

Vi träffades utanför hennes hotell och promenerade ner till Bishop's Arms där vi parkerade med varsitt glas rött vin och lite käk på äkta brittiskt vis, hamburgare och pommes med aioli. *hmm* Eftersom blev stället packat med överförfriskade män i sina bästa år som väldigt gärna ville ha en liten bit av Lindorna, men detta lyckades vi snällt avvärja med ”Vi är på vår första dejt”. Tack Linda för en kanontrevlig första dejt! 😉

Jag kan verkligen inte sova med någon annan i sängen längre, jag bara spänner mig och vrider och snurrar och katterna blir tokiga. När jag klev upp för en timme sedan så var jag rätt pigg, ringde Jenny som ska iväg till Asien på söndag, sprang ned i tvättstugan och bokade tvättid samt sprang på Netto och inhandlade lite frukost. Okej, sprang är att ta it, skuttade kanske? Men så satte jag mig vid datorn och gjorde min vanliga morgonrunda (mail, msn, lunar, blogg, blogg, blogg) och då pangade tröttheten i mig som ett ton tegel.

Lite frulle, en liten nap framför ”Sex and the City” och sedan en sväng ner på stan? Låter väl som en kanondag! Jag är faktiskt på bra humör idag! *all smiles*

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skottland – Blackness Castle

Jag har börjat titta OM på ”Outlander”. Jupp. Avsnitten tog slut och det var en hel vecka till nästa och så kan man ju inte

Vecka 42 | ”Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas ”ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första ”riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en