Sol, skratt och Malena.

Ni vet de här människorna som man träffar och de bara går rakt in i själen på en på en gång? Malena är en sådan. Vi träffades första gången förra året när vi var till New York tillsammans och sedan dess har jag haft turen att hänga med henne ett par gånger när hon är i Stockholm och hälsar på.

Som i fredags. Solen sken och jag mötte upp henne och Marika på Lisa på Torget. Sedan begav sig Marika till flygplatsen för att flyga hem till Öland och jag och Malena hamnade på en av mina favorititalienare, Capri, på Nybrogatan där vi åt mozzarella och pasta och drack vin och skrattade och pratade ikapp oss på de senaste månaderna.

Jag känner alltid att lite mer liv och inspiration klämts in i kroppen på mig när jag träffat Malena. Det gillas.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi

Nyår

En nyårsafton i Eldsmark

2020. Välkommen du nya decennium! Två dagar in i det nya året och allt känns precis som vanligt. Konstigt va? Är det bara jag som

Tårtprovning på Märta & chokladbiten

Tårtprovning hos Märta och chokladbiten

På mors dag fick mamma en present av mig och Johan som var lite annorlunda, och massivt sockerchockande – vi bjöd nämligen med henne på