Som i en svartvit film. The bad kind.

Ungefär en gång i veckan funderar jag på att sluta twittra. När de där demonerna som bara har elaka saker att säga börjar nafsa en i hälsenorna. När man råkar läsa sånt man egentligen önskar att man inte läst eller när man bara stör sig på att folk beter sig som idioter ibland. När man känner att den där lilla bekräftelsedjävulen i en skriker efter uppmärksamhet.

I kväll är en sådan kväll. Och det är ärligt talat inte bara kvällen, den här dagen har varit en sån där när jag går omkring i en svartvit film och hela resten av världen är i färg. Och inte på det där romantiska, eleganta 40-talsviset utan mer det deppiga, regniga, ledsna viset.

Jag vill så mycket just nu. Jag vill jobba mer, jag vill läsa mer, jag vill måla om mitt sovrum och göra en hel vägg till anslagstavla/moodboard/visionboard. Jag vill laga mer mat och klippa mer film. Jag vill göra fotoböcker och börja skriva på riktigt på min egen bok.

Hur omvandlar man vilja till inspiration? Till motivation och livsglädje? Jag är så trött på att vara trött på livet.

Imorrn blir bättre va? Vi säger så.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mitt första norrsken!

Igår kväll lyckades jag för första gången fånga norrsken på bild! Hurra!  Det var tack vare Jackie som skickade ett meddelande där hon skrev “det

Julafton 2019

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni! Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen). Min julafton i år

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner “dagboksblogga” varje dag och då är detta