Spontant partajande är det bästa!

Spontant partajande är det bästa!

Det blev en liten spontan utgång igårkväll. C ringde från jobbet och frågade om jag var sugen på en vända till Lager 157. Billiga kläder och skor? Always! Så vi, tillsammans med Penny och Dola, tog Brittan och plöjde ut i skogen. Det var rätt lugnt och skönt på Lager, för ovanlighetens skull, och jag hittade faktiskt kläder, också rätt ovanligt! Det blev en träningstopp från Reebok, en mys-huvtröja från BY, ett bälte från TIGER, ett armband från BLAMMO och lite underkläder. And for the record, när jag kommer i ett par ”normala” jeans med ”normala” tumtal så ska jag köpa mig en massa par Denimbirds. Skitsnygga och kostar bara ca 500:- på Lager. Go get!

På vägen hem spelades ”Mr Vain” på högsta volym i bilen och jag och Penny blev lite partysugna och eftersom det inte var en school night så åkte vi hem till mig, piffade till oss, drack lite vitt och åkte sedan på fest! Det blev en riktigt rolig kväll med en massa nya ansikten och mycket skratt. ”Men jag vill ju inte badaaaa!!” Skitkul. Runt ett så var det utgång som gällde, men vi slutade medan vi var på topp och drog hemåt istället. Och jag övade på att hail a cab á la New York. Jag kommer rocka där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bokmässan behind the scenes

Skepp o’ hoj, här kommer ett gäng bilder från Bokmässan som jag inte visat er! Jag var ju på Bokmässan för att prata om min

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda