Städa på långfredagen, en synd?

Städa på långfredagen, en synd?

Det verkar som att halva bloggosfären har dragit på sig någon form av förkylning eller magsjuka. Jag är helt livrädd för att något litet elakt virus ska däcka mig till på söndag. Vitaminer och tvätta händerna ofta är vad som gäller!

Idag har vi ”vårstädat” åtminstone halva lägenheten. C har putsat fönster och donat och jag har mest tvättat hela dagen och plockat. Jag är en plockare. Jag har inget emot lite damm i hörnen, men jag tycker inte om när det är rörigt. Var sak har sin plats. Vi kompletterar varandra väldigt bra. Jag plockar, han dammsuger. A match made in dusty heaven.

Nu har vi ätit tacos och kollar in James Bond. Jag tycker inte om filmer där folk är elaka. Badguy-ända-in-i-märgen-elaka. Då mår jag lite illa. Ska försöka bota illamåendet med lite krokantglass och.. *hrm*.. nån annan film?

Imorgon kommer pappsen över på påskmiddag. Vi har inte handlat än vilket förmodligen är fruktansvärt jättekorkat. Nu måste jag vässa armbågarna för att orka slåss om köttbullarna och syltan imorrn på ICA med alla andra sengångare.

Påsk är som jul. Fast gulare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mitt första politiska förtroendeuppdrag!

Idag ägde årets sista sammanträde för kommunfullmäktige rum i Övik. Det betydde också att idag var det dags för Den Stora Omröstningen. Omröstningen om Örnsköldsviks