Stäng munnen flickor!

Stäng munnen flickor!

Jag gillar Linda Skugge mer och mer för varje dag som går. Hon är ju riktigt vettig flickan! Och hennes senaste krönika gjorde mig riktigt jävla FÖRBANNAD. Vilket betyder att den var skitbra. Handlade om hur lätt killar kommer undan med våldtäkt och sexuellt ofredande.

Citat: ”En Malmökvinna skulle hämta sin bil på en parkeringsplats. Hon snubblade till och vips var en man framme och stack in sin snopp i kvinnans mun. Mannen friades. Det var inte våldtäkt eftersom kvinnan hade munnen öppen. Javisst, ni läste rätt. Är det inte fantastiskt? Alla kvinnors hål är allmänhetens hål.” Det är så man mår riktigt illa. Stäng era munnar flickor!

Nu har två naglar på min högerhand gått av. Jag behöver syster Sandra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag! Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till

Ljusets energi

Härom dagen lovade vädergudarna sol och efter mitt solnedgångsfail förra veckan sökte jag revansch. Så jag ställde väckarklockan, packade ihop kamera och stativ och åkte

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!