Superhemligt no more

Ooo, nu har technörden i mig gått igång rejält.

Tydligen har en, numera mindre populär, anställd på Apple glömt en prototyp av den sprillans nya, och superhemliga, iPhone på en bar i närheten av Apples högkvarter. Big mistake. Big. Huge! Om inte detta vore illa nog så har nu efter ett par vändor technördsiten Gizmodo.Com lagt vantarna på nämnda telefon och har inga som helst problem med att låta alla dessa små hemlisar som borde vara inlåsta bakom pansardörrar och vakter med öronsnäckor springa fritt på internet. Jag kan verkligen se hur höjdarna på Apple sliter sitt hår och det kommer rök ur näsborrarna på dem. Och så skriker de ”Huvuden ska rulla!!”. Typ så.

Nörderi och dramatik. Den bästa kombinationen.

Telefonen är vacker. Plastkanterna är borta och har ersatts med metall/keramikkanter. Den har fått blixt och en till kamera på framsidan. Om den här släpps i sommar så ska jag nog snällt vänta på den istället för att falla för mitt iPhone-begär redan nu.

Bild från Gizmodo.Com.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag

Fredagstipsiga länkar!

Hej kompis! Idag är det äntligen fredag och du har tagit dig igenom ännu en arbetsvecka – grattis! Det tycker jag att vi firar med