Innan jag åkte till NY så slängde jag ut lite krokar här och där för att hitta andra svenskar som också skulle utforska New York under samma tid som jag. Igår var det dags för första mötet med vad jag valt att kalla Swepack, ett gäng sköna svenskar från olika bakgrunder och med mycket olika mål i Äpplet, så det blev en härlig smältdegel av samtalsämnen. Och, primärt, en jäkla massa vin.

Här kommer en liten sammanfattning av Swepacks första (blöta) kväll ute tillsammans. Middag med tillhörande drinkar intogs på Jo's. Himla snyggt och mysigt ställe även om de var lite snåla på portionerna. Jag åt en fasligt god risotto.

Joel är på besök från Svea rike. Elin går coolaste utbildningen, mänskliga rättigheter.

Jessie ser tydligen ut som en terrorist enligt Homeland Security. Och Fredrik har det konstigaste jobbet som jag fortfarande inte riktigt förstår.

I SoHo finns en bil som har en mjuk, stickad presenning över sig. Jag tror att det är konst. Mjuk och skön konst.

Efter middagen gick vi hem till mig och drack upp vinaren jag hade i kylen. Sedan gick vi och köpte två vinare till på fina vinbutiken tre kvarter bort. Klockan halv tio på kvällen. Älska New York.

Elin gick ut hårt i ”Jag har aldrig”. Så klart spårade det ur. Som sig bör.

Sedan gick vi till Onieals som ligger ett stenkast från mig. För er SATC-nördar kan det vara kul att veta att Onieals dubblade som Steve's och Aiden's bar Scout i serien.

Joel var himla glad och fin.

Cosmos for everyone!

Sedan avslutades (typ) kvällen på Kenmare, men där tog jag inga bilder. Lika bra var kanske det, vissa saker mår bäst utan bildbevis.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

106. Om att lägga fokus på rätt saker med Flora Wiström

När Flora Wiström, bloggare, skribent och författare, gästade podden för fem år sedan, som min andra gäst någonsin, delade hon bland annat med sig av sina bästa bloggtips och outade sig själv som hipsterbloggare (med lite hjälp från mig).Nu är hon til…

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra