Tävling: Armband från Accessora och shampoo från Toni & Guy

Tävling: Armband från Accessora och shampoo från Toni & Guy

091206-tavling

Andra advent idag och dags för en ny tävling. Andra advent betyder två vinster, lyx eller hur?! Det som står på spel här är ett superfint armband i lila och guld med stenar från Accessora eller Dark Brunette Shampoo från Toni & Guy.

För att vinna, lämna en kommentar nedan där du motiverar vilken av vinsterna du vill vinna. Du får tävla om båda om du vill men vinsterna kommer gå till två olika vinnare. Pluspoäng om du länkar till tävlingen från din egen blogg! Tävlingen avslutas den 11 december och vinnaren meddelas via mail.

29 svar

 1. Jag skulle vilja vinna arbandet till min goa dotter som då är 13 år och väldigt kräsen så detta skulle hon bli så glad om hon skulle få i julklapp med vänliga hälsningar ”mammsen::)

 2. Hej! Jag skulle vilja vinna schampot. Jag har inte ännu hittat ett schampo jag har varit supernöjd med, men kanske är det just det här schampot jag behöver? 🙂

 3. jag och min kompis var på stan och kollade på julklappar när vi gick in i en affärs vart hon helt till sig när hon såg ett exat likadant armaband på bilden fast i vitt
  och efter att inte ha så mycke penagar kvar nu i julklapp tider vet jag inte vad som jag ska hitta till henne i den budgeten jag har kvar
  och jag vill ge henne nåt som hon kommer att gilla och det kommer hon gör om hon fick det här armbandet i julklapp
  kram

 4. Jag vill gärna vara med & tävla! 😀 Skulle vilja vinna båda dessa super grejer lika mycket! Om jag vann shampoot så skulle det få bli en julklapp till min syster. Själv har jag blont hår men min syster har mörktbrunt & älskar hårvårdsprodukter så det skulle passa perfekt till henne! Om jag vann armbandet skulle jag behålla det själv! Använder alltid armband, det är så snyggt. Lila & guld är två av mina favoritfärger så ihop kan det ju inte bli annat än rätt 🙂

  Har länkat här: http://pussjosefine.blogg.se/2009/december/shampoo-eller-armband.html#comment

  Kram

 5. Jag tycker armbandet var sååå underbart fint, så det är såklart det jag vill vara med och tävla om 🙂 Jag har köpt en fin svart klänning som jag har tänkt ha till jul och jag har redan valt ut ett par örhängen som passar och de är väldigt lika i både stil och färg, så det vore en perfekt matchning. och så är jag lite rödhårig och det passar perfekt ihop med guld på mig 😉

 6. Jag skulle jättegärna vilja vinna schampot, skulle vara skönt att få ge håret en extra fin glans nu till julen, plus att jag fyller 18 den 26 december så det blir två flugor i en smäll, och det är jag värd.

 7. Svårt val , tyckte om båda priserna.
  Man om jag hade sån tur så skulle jag nog helst vilja vinna armbandet.
  Eftersom att jag skulle vilja göra min mamma glad.
  Hon älskar smycken men har dessvärre int så många.
  Och tycker hon är värd att muntras upp

  Kramar

 8. Hej! Nu är jag med och tävlar 🙂 Jag vill helst Shampoo. har ingen ”märkes shampoo” direkt. Denna produkt skulle funka utmärkt 😉 Armbandet var också fint. ^^)

  Kramisar! P.S GOD JUL! 🙂

 9. Åh, klart att jag vill vara med..
  Jag skulle välja shampoot om jag skulle vinna.
  Tvättade håret med tvål imorse för att barnen hade lagt beslag på alla flaskor. Jag behöver eget shampoo! Brunett.. jag är den enda i familjen! 🙂

  Mvh
  millasv

 10. Jag skulle vilja vinna halsbandet – är så grymt dålig på att använda smycken, fast jag tycker det är riktigt fint och personligt.
  Förhoppningsvis skulle jag känna mig mer motiverad med detta fina armband… Dessutom tycker jag att jag förtjänar lite vardagslyx nu när jag är höggravid och allt känns tungt, minst sagt 😉

  (Annars skulle ju schampot vara perfekt också – jag är ju en typisk ”mörk brunett”, hehe :))

 11. Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle gärna vilja vinna Dark Brunette Shampoo från Toni & Guy för att det skulle passa mitt hår så bra då jag är brunett! Har alltid velat testa på märket Toni & Guy så vore så roligt att få testa på detta Shampoo! =) Skulle verkligen göra under för mitt hår och jag skulle bli så glad om jag vann! =)

  Kram!
  /Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vintervandring i Skuleskogen

Det känns verkligen helt bisarrt att sitta och skriva ett blogginlägg som är fullsmockat med vinterbilder när vi precis har haft en riktig sommarhelg här

Sista kvällen i Kvaved

Ganska precis ett år efter att jag landat i Kvaved ska jag alltså ta farväl. Eller ja, farväl är kanske lite dramatiskt, huset finns ju

Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan ”Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade

Skottland – Blackness Castle

Jag har börjat titta OM på ”Outlander”. Jupp. Avsnitten tog slut och det var en hel vecka till nästa och så kan man ju inte

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!