Tävling: Jacka från ONLY

Tävling: Jacka från ONLY

091126-julbord-160

Den här fina jackan i 100% bomull från ONLY fick jag i goodiebagen på fredagens bloggfest. Storleken är XS och den kostar 360 kr i butik.

För att vinna den, lämna en kommentar nedan med en kort motivering. Tävlingen avslutas den 4 december och vinnaren meddelas via mail.

Lycka till!

46 svar

 1. Wow vilken snygg jacka! Inte dumt o få i en goddiebag precis 😉

  Jag drar XS och skulle gärna vilja ha en svart kortare jacka, den skulle bli finfin att ha till min examen om dryga månader!

 2. Den där är så snygg! Jag har spanat efter i princip en sån där ett tag, men eftersom jag är sjukt sparsam med pengarna så har jag ännu inte unnat mig något så ”onödigt”.
  Nu ska jag hålla tummarna hårt som tusan =)

 3. Motivering:

  Jag har alltid i mitt liv suktat efter en skinnjacka! Dock är priset alldeles för högt för mig. 500-1000:-! De är så otroligt snygga och matchar till precis allting! och att önska sig det i julklapp kommer nog inte gå. Familjens ekonomi ser inte så bra ut i dagsläget pga vissa skäl och jag vill verkligen inte tänka på mig själv just då genom att tigga en skinnjacka när vi inte har så gott om pengar just nu :/ det går bara inte!
  jag skulle få så dåligt samvete 🙁
  Men jag lär aldrig få en heller! jag är inte den typ av dotter som bråkar med sina föräldrar bara för att de inte får det de vill ha. Jag tänker hela tiden på hur hårt mina föräldrar jobbar för att betala alla räkningar och all :/

  Jackan här är så fin, liknar nästan en skinnjacka!
  Förutom tyget förstås! Om jag vann skulle jag bli världens lyckligaste! Du anar inte hur lycklig jag skulle bli! Du skulle förgylla hela min jul! 🙂

  nu blev det lite för mycket.. Hoppas det inte gör något!
  har även länkat här:

  http://asiansisters.blogg.se/2009/november/vinn-jacka-fran-only.html#comment

  håller alla tummar & tår till tusen!! 🙂

 4. åh vilken rolig tävling 😀
  Jag vill absolut vinna denna fina jacka för jag älskar sånna modeller på jackor.. så varför inte försöka? vad har man att förlora? ingenting egentligen 😀

 5. Jag vill delta!!!! 🙂 Min motivering är att jag har en lillasyster som verkligen har tagit sig i kragen och bestämt sig för att plugga – läser journalistik- och ändrat annat positivt i sitt liv…jag skulle ge henne den här som en uppmuntran..jag är otroligt stolt över henne!! Hon är en modeholic men med CSN kommer man inte långt!!! 😉

 6. Jag skulle verkligen vilja ha jackan, har just nu bara två olika rockar och det hade varit skönt med en kortare också. Dessutom är svart min favoritfärg eftersom det passar till allt. 🙂

 7. vilken snygg! skulle vilja vinna för det är så sällan det lottas ut kläder i min storlek..alltis är det s eller m ….:( men nu är det ju helt perfekt en XS!!!

 8. Jag tycker att jag ska vinna den. Jag och Jessica har lovat att inte köpa varann julklappar i år. Men har jag vunnit den, så har jag ju inte köpt något… Smart va! Dessutom så fyller jag ju år idag! Grattis till mig!

 9. Åh.. riktigt fin jacka 🙂
  Om jag vann den skulle jag ge den till min bästa kompis i julklapp. Hon har visat mig hennes nyårsklänning för i år och jag tror den här jackan skulle passa perfekt till hennes outfit..tja, hoppas att jag vinner kan jag ju alltid för det vore en jättefin julklapp till henne.
  Ha det bra! Kram

 10. Jag vill vara med och tävla och min motivering är att jag är i stort behov av en ny jacka då min förra (vita jättesnygga) blev nedspilld med kaffe över hela bröstet! Färgen från kaffet går inte riktigt bort i tvätten och de betyder att jag måste kassera min jacka. Sorgligt men sant!

  Kram!

 11. jag vill vinna för att jag har alltid villat ha en men när mamma säger nej och ej pengar i plånboken blir det ej nåt köp
  jag sitter nu och tänker på hur fin den skulel var till en fest jag ska på hur fin och tuff jag skulle känna mig i jackan
  jag ser att många ska gew bort den om dom vinner men eftersom jag vet redan vad jag ska ge mina kompisar familj i julklkapp så vill jag ah den här själv om jag avnn skulle jag skricka hoppa upp och ner av gjädje(=!
  den är så snygg och jag skulle verkligen känna mig fin i den som jag aldrig gjort förut<3
  kram från en tjej som verkligen skulle bli glad om hon vann

 12. Till nyår vill jag vara fin. En ny klänning har jag inhandlat men vad ska man då ha över denna?
  Denna vore som pricken över I. Verkligen helt i min smak.

  Håller mina tummar 😉

  KRam malin

 13. Jag vill vinna jackan för att jag alltid varit ute och letat efter exakt en sån där jacka i xs, men det har alltid varit slut! Det känns inte riktigt som jag har turen på min sida.

  Jackan e vrål het och den skulle passa mej perfekt! Det är precis en sån där jacka som man aldrig skulle vilja ta av sej. En jacka som jag både skulle ha användning av på fest och till vardags. En jacka som passar för alla tillfällen.

  Det är helt enkelt jackan som har det där lilla extra, den skulle lätt bli en av favvorit plaggen.

  Bra blogg 🙂

  Kram Jenny

 14. jag är verkligen tjejen som aldrig vinner något, jag har inget jobb, väntar på svar om jag får börja plugga till våren, de pengar jag har nu måste verkligen gå till julklappar – MEN jag är väldigt lyckligt lottad för det, jag har underbara vänner och jag lever 😀 min familj är skum men rolig på sitt sätt och jag har en dator att sitta framför , mitt liv är inte dåligt

  MEN det skulle bli så mycket bättre om jag vann, du vet – det är de små sakerna i livet som gör själva livet stort. <3

  håller tummarna

 15. Skitsnygg. Hade jag sett den i butik hade jag velat köpa den. Men lönen har varit så dålig de senaste dagarna. Har bestämt mej för att ha ”köp förbud” på kläder fram till jul.
  Perfekt att vinna en då.

 16. Den är sjukt snygg! Jag skulle verkligen behöva en ny, snygg jacka men tyvärr är det så mycket julklappar och annat som ska köpas! Dessutom är jag bara 14 och har därför ingen egen inkomst. Tusen tack för denna chans, varma kramar / lindha
  mejl: lindhanilsson@hotmail.com

 17. Vilken fin! Ska iväg på en utbytestermin till Hong Kong nu efter nyår, och då skulle jag behöva en lite tunnare, snygg jacka. Då skulle denna vara perfekt. Just nu har man ju bara tråkiga tjocka jackor här hemma.

 18. Vilken tuff jacka, jag ar garna med och tavlar 🙂 Nagon bra motivering till varfor jag skall vinna har jag inte, jag vill bara vinna helt enkelt, racker inte det? 😉

 19. Riktigt snygg! 🙂 Jag är med.

  Jag vill såå gärna vinna den, för jag skulle vilja ge den till min vän Angelica. Hon betyder sååå mycket för mig och skulle vilja tacka henne för att hon är en sån perfekt vän. ♥
  Den här skulle hon bli jätteglad för och den skulle passa perfekt!

  Ha det bra! 😀

 20. Jag är med! 😀 jag absolut älskar kläder, men kan inte köpa nu eftersom att jag måste köpa julklappar till ca 6-8 personer och alla mina pengar kommer ta slut och det finns då inget kvar till mig. Skulle gärna vilja vinna en julklapp till mig och tröjan/jackan skulle vra perfekt! 😀

 21. Jag har inget att matcha till min ”juloutfit” så denna svarta skulle sitta på pricken över det berömda ”i:et”! Håller verkligen tummarna, skulle vara en riktigt fin julklapp.

  håller som sagt tummarna, GOD JUL!
  //SANDRA

 22. jag tycker den här jackan är jättefin. har sett liknande jacka på h&m som jag tänkte köpa, men den hade tagit slut då jag skulle köpa 🙁 så skulle bli jätteglad om jag vann, den här jackan var dessutom snäppet snyggare 😉 det kanske bara var bra att jag inte hann köpa den på h&m hoppas jag 😛

 23. Finfin jacka! Jag har egentligen ingen bra motivering mer än att den skulle vara snygg till min axelbandslösa smalspåriga manchesterklänning som jag älskar. Och snygg vill man ju alltid vara 🙂

 24. Hejsan! Sjukt snygg jacka 😉 jag tror jag fastnade för den just därför att det fanns storleken Xs! Har aldrig lyckats hitta en sån sorts i en mindre storlek. Och den var ju jättefin också, skulle matcha skitbra med mina nya skor dessutom! Puss

 25. Åh så snygg jacka! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle vilja vinna för att jackan var så fin och jag skulle så gärna vilja ha en sådan! Den skulle passa så perfekt på mig! Precis min storlek och allt! =) Vore så roligt att få ha på sig en såhär snygg jacka när man går ut och jag skulle bli så glad om jag vann! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/december/vinn-en-jacka-fran-only.html#comment

  Hoppas verkligen på tur!
  /Jessica

 26. Hej!
  Om jag vann den skulle jag ge den till min vän Ellen.
  Hon ställer alltid upp och är en fantastisk vän.
  Vore så roligt att kunna överaska henne med denna fina jacka för att visa hur mycket jag uppskattar henne.
  Mvh/Anna-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En helg med händerna i jorden

Nånstans i mitten på maj började mitt hem se ut så här. Och jag började få lite panik. För när plantorna liksom når upp i

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

November – kommer du ihåg mig?

I november började solen sjunka längre och längre ner mot horisonten och tog sig knappt ovanför trädtopparna i slutet. En morgon åt jag frukost med