This is the new millenium, baby!

This is the new millenium, baby!

Först chatta på msn från mobilen och nu bloggar jag live från Scandic Hotel Rubinen, mitt på avenyn i Göteborg. Detta är framtiden mina vänner!

Eftersom Mathias inte kan gå någonstans utan sin kära laptop och detta fina hotellet erbjuder gratis trådlöst internet, så tar jag tillfället i akt att blogga lite nu i mellanskedet mellan en dag på stan och en kväll.. well.. på stan. Mathias är fortfarande ute och gör Nordstan samtidigt som han väntar på att Puma ska anlända från El Stockholmo, men jag var tvungen att släpa mina stackars fossingar hem till hotellet om jag ska kunna gå en meter ikväll. Dessutom har jag nya skor, kvällen till ära. Now, that's a bright idea, stupid girl.

Jag älskar att agera personal shopper till pojkar! Jag får fint ögongodis som jag får välja ut alldeles själv, och behöver inte betala en krona! Finns det en karriär inom detta mån tro? Isåfall har jag nog hittat mitt kall. Idag blev det en apsnygg, marinblå skjorta, en långärmad ribbad tröja och en svart t-shirt med tribal på till pojken. Och så köpte han kanske ett par jeans med.. hmm.. minns inte. För flickan blev det en virkad, kortärmad, svart bolero som hon ska ha över sin klänning ikväll. Flickan har kommit på att hennes överarmar är rätt enorma och måste skyla dem just a bit.

Vernissaget var.. intressant. Jag tror jag är lite för konkret för konst. Vilket egentligen inte alls går ihop för jag är flummigt estetisk.. oh well. Imponerad av Cissis verk var jag iaf, hon hade gjort det riktigt bra.

Crap. Jag har skavsår. Lång dusch nudå och sedan på med spacklet. Kanske blir insparksfest med Cissi, annars blir det Berså Bar. See you on the town kiddos! 🙂

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kommunikatörsdagen

Kommunikatörsdagen i Karlstad!

De senaste dagarna har mitt humör sväng kraftigt, från uppgivenhet till eufori till sorg och hopp. Jag blir alldeles matt bara av svängarna (och det

Josefin Dahlberg

Stockholmssväng i Coronatider

Tjoflöjt! Efter att jag var i Göteborg förra veckan så åkte jag en sväng till Stockholm. Tänkte att jag skulle ju ändå via hufvudstaden när

Midsommar

En midsommarafton vid havet

Man måste ju ändå älska högtider som i stort sett bara handlar om vänner, mat och sprit. Och lite blommor. Och att göra så lite

Saga Becker Våra Tungor Smakar Våld

Våra tungor smakar våld och en stund i New York

När jag var i Stockholm sist hade jag också turen att få närvara på Saga Beckers bokreleasefest av hennes debutroman ”Våra tungor smakar våld” (annonslänk).